750 ML Lavor Visokega Tlaka, Pranje Snow Foam Lance Pene Topovi za Lavorwash Avto Pranje Auto Avto Dodatki

Nov izdelek

€8.63

€18.77

-55%

Oznake:

koruza topovi, avto črpalko pranje, t5, lavorwash italija, visoko pressur pranje, globoko pranje, auto avto pranje, avto učinek, yongheng, akumulatorski visokim pritiskom

Specifikacija: Tlačno območje: 60 bar ~ 160 bar (900 psi ~ 2320 psi), odlično deluje z domačo uporabo tlak podložke; Penjenje uspešnosti: Izdaten, debel in zelo gosto peno, lahka tovorna in vzdržljiv design, Material: Medenina, šoba, najlon kritje, in HDPE stekleničke.Zmogljivost steklenico: 750 ML-Nastavljiva poraba sneg pena, kemično in Spremenljivim kotom razpršilni vzorec od svinčnika do 60° fan, ki so odporne na kemikalije.

Opis : V steklenico površina ima merilno vodnik linije.Enostavno prilagoditi mešanje razmerje lahko zavrtite šoba za spremembo spray vzorec gumb na vrhu za nadzor penasto zmes, ki Jo naredi mehko puhasto snežno pena, zabavno in preprosto deluje s katerim koli pritiska podložke, majhni in veliki se vsi, ki delajo odlično, To prihrani vodo, je okolju prijazen je dotik-manj avtopralnica, to prihrani čas in energijo debele pene suds taline palice in umazane na barve, s čimer se zmanjšuje zavrtimo znamke in praskami Vse plastičnega materiala,750 ml voloum,lahka in prenosna primerjati z 1L turistov.

Kako Uporabljati: Izpolnite steklenico s tekočino želeno količino šampona, Nato izpolnite tekočine steklenico z vodo za polno steklenico

Za najboljše rezultate uporabljajte tople vode, 20% šampon +80% vode, je predlagal, Pretresite steklenico s tekočino zmešajte šampon z vodo temeljito Priložite tekočine steklenico foam lance enote Pritrditev montaža/adapter, da tlak čistilno pištolo, tako da lahko začnete igrati z njim

Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Vgradnjo za: Lavor Parkside Delovodja Sterwins Hitachi Sorokin Copokin Kladivo Elitech Prvak huter POMEMBNO OBVESTILO

∽1∽Prosimo, preverite adapter velikosti in preverite, ali se ujema vaš stroj.Saj to je rezervni del za visokotlačne pranje,prosimo, preverite in se prepričajte, da ustreza vašemu računalniku.Mi ne prevzema nikakršne odgovornosti za nezdružljivost izdelka.Če vam ni jasno, prosimo, pišite nam, mi pa vam bomo pomagali izbrati primerno spaare del.

∽2∽ Za hitrejše dostava in izogibanje carinskih dajatev, je deklarirana vrednost za vsak izdelek ne bo več kot US$5.

∽3∽ podaljšati življenjsko dobo pene šoba, morate sledite s pomočjo s čisto vodo za 30 sekund za splakovanje vse sneg penasto čistilo po uporabi vsak čas.Če bi ostalo pri tem, očesa filter lahko postane pomanjšana in blokira.

ČE PENE GENERATOR NE DELUJE PRAVILNO,POSKUSITE, DA PREVERITE NASLEDNJE TOČKE:

∽1∽ Če je tlak za pranje pravilno deluje.Ni uhajanje vode in zraka pušča kjerkoli.

∽2∽ Če tlaka in pretoka od vode iz pipe ni dovolj.Generator pene ne morete ustvariti peno na nizki tlak in pretok vode.Tudi.

∽3∽ Če nekje pene generator, ki je blokirana z naplavinami, sušeni detergent, ali tesnilni trak.Prosimo, preverite šobe iz nerjavečega jekla, detergent sesalna šoba in očesa filter. (Prosimo, da nas kontaktirate, če ne veste, kako razstaviti generatorja pene in čisto očesa filter)

Pogosta VPRAŠANJA

∽1∽ V: Kako dolgo bo trajalo, da dobim mi?

A: Običajno parcela bo 15-20 dni priti do vas, včasih pa bo to trajalo 2 meseca (Brazilija, lahko traja 3 mesece) za nekaj zunaj našega dosega med prevozom.Če ne boste dobili parcelo v roku 2 mesecev, za katere se zdi, da parcela je izgubil ali kaj drugega, lahko odprete predmet spora in bi nadomestila za vas.Upamo na vaše razumevanje in se vam zahvaljujem.

_________________________________________________________________________

∽2∽ Q: ali Lahko izbiram drugih dostava načine?

A: Da, lahko izbirate ladijskega načine, ko oddate naročilo.Hvala, ker ste.

_________________________________________________________________________

∽3∽ Q: Zakaj traja tako dolgo, da bi dobili nadomestilo?

A: Ne skrbite, običajno traja od 5 do 20 delovnih dni, da bi dobili nadomestilo nazaj.Če ne, boste morali iti vprašati službo za pomoč.Hvala, ker ste.

_________________________________________________________________________

∽4∽ Q: ali Bo naše, da je treba predmet carinskih dajatev?

A: Vsak paket lahko veljajo tarife in različnih tarifnih politik v različnih državah.Vendar pa lokalni tujini skladišča (Rusija, Španija in Združene države amerike) ne bodo predmet carin.

_________________________________________________________________________

∽5∽ Q: ne želim steklenico pene lance, lahko prodajate ostali deli

ločeno?

A: Ja, lahko bi prodati tiste dele, vendar cena je skoraj isti kot tisti, s steklenico.In tam se lahko zgodi, da je naš foam lance bi ne prilegajo v vaš steklenico.Zato predlagamo, da kupite celotno foam lance.Hvala, ker ste.

_________________________________________________________________________

∽6∽ Q: ali Lahko dobim steklenico brez logotipa?

A: Ja, imamo jih v steklenice brez logotipa.Če ste naročilo 2 kos, bi mi poslali steklenice z logotipom.Zneska naročila nad 12 kosov, bi nam pošljete steklenice brez naš logotip.Če želite vse steklenice z logotipom, prosim, pustite opomba.Hvala za razumevanje.

_________________________________________________________________________

∽7∽ Q: sledenje stanja prikazuje dostave ni uspelo, kaj naj storim?

A: Za ta položaj, boste morda morali pobrati parcela sami na lokalni pošti s številko za sledenje ali pa prosite osebje tam, da vam pomaga slediti parceli.Tako mi je žal za razumevanje.

_________________________________________________________________________

Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 0.3kg
Blagovna Znamka mesto volk
dostava informatin sledljiva
Vrsta Motorja NOBEN
Obleka za Lavor Parkside Delovodja Sterwins Hitachi Sorokin Copokin Kladivo Elitech
Ime Modela CF-PM0028
Postavka Dolžina 20.7cm
Element Širina 9cm
Postavka Vrsta Za Pranje Avtomobila
Vključuje Pripomočke, No
Postavka Višina 22cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ROHS

Podobni izdelki