20Pcs Črna Odraslih je za Enkratno uporabo Maske, 3 Slojni Filter Higieno Zgostitev Unisex Obraz, Usta Masko Držalo Mascarillas Hitro Delievry Nova

Nov izdelek

€1.66

€4.87

-66%

Oznake:

obraz za masko, obraz maska za zaščito, odvreči masko, obraz modne masko, maska za ženske, za ženske maske, maska za virus, maska usta, maska reusabl, maska usta lobanje

Za odrasle Tri-Zaščitna Plast Prahu-Dokazilo Risanka Trdna Masko za Enkratno uporabo

Opis:

3 slojna netkanih materialov za enkratno uporabo maska je narejena iz 3 slojna non-woven materiala, zato je zdrav in varen za uporabo.Dihanje materiala in lepe vzorce, kar naredi, da je koristno in modi.

Posebne 3 slojna non-woven design, zagotavlja nekaj zaščite pred avtomobilski izpušni plini, cvetni prah itd.Elastični uho zanke, enostaven za nošenje in ne pritiska v ušesih.nohtov salon, ali katera koli druga področja, na katerih varstvo bi bilo potrebno.

Obraz maska prilega konturam obraz v vse vidike, ki ima plastičen-upogibanje nos most trakovi, ustreza nosu oblike in se izognili Prah, ki vstopajo na nos iz obeh straneh nosu.Kot nalašč za moške, ženske, odrasli.

Velikost, NISO primerni za otroka ali otroke.Nova vrsta za enkratno uporabo maske niso primerna le za domovih, pisarnah in drugih zasebnih prostorih, ampak tudi za šole, pisarne, na prostem in na drugih javnih mestih.Prosimo za razumevanje enkratno uporabo maske niso priporočamo stroj ali za ponovno uporabo

Značilnosti:

1. Narejena iz okolju prijazen material, vlago,-dokazilo, nestrupeno, brez razdražljiv, mehko in udobno.

2. Dihanje materiala in lepe vzorce, kar naredi, da je koristno in modi.

3. Posebne 3 slojna non-woven design, nudi zaščite pred avtomobilski izpušni plini, cvetni prah itd.

4. Popoln načrt, ko jo nosite , to ustreza neopazno v obraz.Elastični uho zanke je enostaven za nošenje in ne pritiska v ušesih.

5. nohtov salon, ali katera koli druga področja, na katerih varstvo bi bilo potrebno.

6. Zunanja barvna plast je neprepustna plast.Poslovite od brizganjem tekočine; Srednja plast je plast filtriranje, reči adijo, da se delci med 0,3 do 1,0 pm.Notranji sloj je za vodo absorbira plast, ki lahko absorbira vlago iz dih uporabnika, se izogibajte filtriranje plast zmočil.

NASVET:

Pravi NAČIN, DA WAER MASKO - MODRI rob masko, običajno spredaj in mora biti obrnjen proč od vas, medtem ko je belo strani dotakne vaš obraz.

Paket Je Vključeno:

20PCS Maske

Številka Modela no model
Poreklo Celinska Kitajska
Package Vključeni 20PCS masko
Material Non-Woven
Varnostni standard NOBEN
Postavka Vrsta Maska
Razred zaščite NOBEN
Vzorec Tipa Trdna
Certificiranje NOBEN
Spol Ženske Moški

Podobni izdelki