Neon Znak za Budweise Žaba neonske žarnice Prijavite Garaža neonskih luči Prijavite stekleni Cevi Handcraft Umetnosti Ikona Prijavite osvetljen Zaslon

Nov izdelek

€83.16

€105.27

-22%

Oznake:

sanje neon, led neon znak, neon, neonske luči znak, dodatek žaba, led žarnica, neon znak, ikona žarnice, pivo neon, žaba led

Ta povezava je za po Meri Neonskih napisov,VELIKOSTI so 17x14 (wxh) cm=42x35 cm(kovinski okvir) Prosimo, povejte nam svoje ideje ali nam pošljite vašo sliko/LOGOTIP,smo lahko brezplačno design za vas po vaše plačilo!!Vse neon so nameščeni na kovinski okvir,če potrebujete jasno, ali pobarvane plastično ploščo,prosimo, obrnite na nas,hvala!

100% ročno izdelane, plin napolni, pravi stekleno cevko!NE plastične cevi luči ali LED znaki.Enake velikosti, skoraj enako ceno 1 leto garancije, ki je primerna za 110v~240v za večino držav.Bomo zagotoviti sistem napajanja po vašem državi.Če so poškodovane med prevozom, se bomo nadomestili razbiti dele za prost, tako da brez skrbi!Najboljšo ponudbo za vas!Znak je edinstven in 100% ROČNO z Zanesljiv prodajalec BEST VISOKE KAKOVOSTI NEONSKIH napisov !Idealen za barih in klubih in doma rekreacija!Pritegne, visoko kompaktni od daleč!Hitra dostava v 3 do 6 dni po plačilu, dostavljena v 3 do 15 delovnih dni-v večini regij, vključno z Ameriki,veliki BRITANIJI, AU in Canda itd, Dostava od vrat do vrat za vse naše artikle !Ta element bo dobro zapakirane v škatli, ki je napolnjena z mehko peno za zaščito postavka med dostave.Kaj je več, ponujamo tudi dele in 1 leto garancije za ta element, razen steklenih cevi.Če so poškodovane v prihodnosti, nam to sporočite in vam bomo poslali zamenjavo brezplačno.ČE iz nekega razloga ne boste zadovoljni z našimi izdelki,, preprosto obrnite na nas pred odhodom kakršne koli povratne informacije,hvala

Plačilo: 1.Sprejemamo Alipay paypal.

2.Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni od naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova, Plačila mora izpolniti v roku 5 dni.Dostava : 1.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2.Brezplačna dostava za večino držav,da bo objavil različnih transportnih poti brez zahtevo stranke.Najhitrejši čas je 4 delovne dni, najkrajši čas, ki je 18 delovnih dni, čas dostave je odvisen od destinacije.

3.Za naše stranke VIP, vam bomo ponudili bolj prilagodljiv zahtevo zneska naročila, da uporabite hitre pošiljke storitev za vas.Vrnitev : 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 15 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih kupec, če ni nobenega problema.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ves denar nazaj, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi dodatki vključeni, Po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.O nas: 1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

2.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!Hvala !

Blagovna Znamka Gamystye
Številka Modela 2018 Nove neon luči G0069
Napetost 110-240V
Garancija Celoten 1 Leto Garancije
Kot Snopa(°) Pivo Bar Pub neon znak
Osnovna Vrsta G8
Postavka Vrsta Neonske Žarnice
Neonske znaki Vir Napajanja strip-električni neon luči
Neonske znaki Moči 20-80 vatov neon pivo znaki Osebno
Neonske znaki Paket vključuje Ena Neon luči Znak(kot je naša slika kaže), ki je obkrožena s goba
Značilnosti Neon Art super svetla lučka
Svetlobni Tok neonske žarnice prijavite obrtniški
Neonske znaki Sestavljeni Višina O 9-15 cm značilno, Neonske Luči Znaki
Neonske znaki barve rdeča,rumena,modra,zelena,vijolična,bela,roza, itd
Življenska Doba (ur). Nad 3 leta Neonske Žarnice
Certificiranje ce
Color Temp(K) 100k
Uporaba Strokovno
neon velikost znamko z centimetrov za kvadratne oblike
Neonske znaki Primerni za 100v-240v Z verigo znotraj paket, ki je kot nalašč za obešanje na oknu
Barvna Temperatura Narava White(3500-5500K)
Neonske znaki materiala Pravi Steklene cevi, Kovinski okvir,plastični,itd
Po meri neonske znaki dizajn po plačilu
Neonske znaki Stikalo Slog Pritisni gumb Urejena Restavracija

Podobni izdelki