6Pcs iz Nerjavečega Jekla Spomladi Snap Kavelj Carabiner, Mala Carabiner, iz Nerjavnega Jekla Posnetke za Zastave Plezanje(M6 in M8)

Nov izdelek

€8.79

€10.86

-20%

Oznake:

carabiner 12kn 4, spojler nalepka, arteon mat, snap kavelj, komplet obsega, vijak m6, carabiner 25 kn, zastavo pole obroč, majhno torbico carabiner, mala žice carabiner

6Pcs iz Nerjavečega Jekla Spomladi Snap Kavelj Carabiner, Mala Carabiner, iz Nerjavnega Jekla Posnetke za Zastave Plezanje(M6 in M8)

Nerjavno carabiner posnetek je narejen iz 304 iz nerjavečega jekla, ki ščiti pred korozijo in površina je gladka.In jih ne bo crack ali zvijajte zaradi uporabe.

Pomlad snap kavelj vsestranski zavezujoče, vrvja & sidranje strojne opreme in omogoča hitro povezavo/ dis-povezovanje vrvi, verige in trakovi.

Naše nerjavečega jekla carabiner povezave so močne strukture, Odpre in Zapre Gladko, kot vzmetni Vrata bi bilo enostavno.

Pogosto se Uporabljajo v Domačem DIY Projekt ali na Prostem - Snap kljuke kot nalašč za pse povodec, tipke ,steklenice vode, ribolov, jadro, verige, skupnosti, zastave , transparenti, vrvi, notranja zunanja oprema, orodje, in ga lahko tudi fitnes, telovadnico priloge, kot so uresničevanje kljuke, fitnes sponke, kabel za kavo, boksarske.

Zmogljivost: 297lb-399lb

Material:nerjaveče jeklo

barva:Srebrna

Vsebina Paketa:

3 x M6 carabiner

3 x M8 carabiner

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Carabiners & Quickdraws

Podobni izdelki