Nov Avto je HUD, Glavo Gor Prikaz 5.5" KM/h & MPH Hitrosti Opozorilo OBDII Vmesnik Vetrobransko steklo Projektor Več-Barva Svetlo Sistem

Nov izdelek

€18.82

€28.51

-34%

Oznake:

Coder, obd projektor, delphi ds150e, auto orodje, kess ktag, intel mini pc, hud, fotoaparat kkmoon, prikaz hitrosti, na vetrobransko steklo, projektor

Pregled:

Ta izdelek je za voznike " varnost, pri visokih hitrostih, še posebej pri visoki hitrosti vožnje ponoči, da bi se izognili voznik pogledati navzdol svojo glavo, da gledajo instrumenta, in zmanjšanje prometne nesreče.HUD lahko projekt pomembne informacije, ki jih prikazuje instrument (kot so hitrost) na vetrobransko steklo, lahko ne samo, da pomaga določiti hitrost neizkušene novice za nadzor nad svojo hitrost in se izognili veliko omejitev hitrosti v cestnem zaradi hitrosti kršitev.Kar je še pomembneje, omogoča voznik takoj brati številke v veliko vizijo in vedno se vozniki oči na cesti, v jasni um.

Značilnosti:

Plug and Play: HUD lahko samodejno prilagodijo tip vozila, ki v skladu z OBDII ali EUOBD(Na Vozilu, Diagnostični Sistem).

Celovit Prikaz: hitrost Vozila, motorja, hitrost, temperatura vode, porabi goriva, prevoženih kilometrih, nizko goriva, nasveti, okvare motorja.

Prilagodljiva Opozorila Način: HUD lahko ponudi enostopenjske in štiri-stopenjski več hitrosti alarm načini izberite, ali naj bo vožnja varnejša.

Vrtilna frekvenca motorja Opozorilo: To prispeva k shift prestavi v čas za varčevanje z gorivom ima tudi pomen za nov gonilnik.

Samodejni Vklop/IZKLOP: Zagon in zaustavljanje vozil zagon in zaustavljanje.Poleg tega je namenjen tudi z ročno stikalo funkcija.

Prosto Stikalo: avto glavo gor zaslon podpira Km in mile vključen prosto tako, da izpolnjuje potrebe palčni auto meter.

Vožnja Prikaz Informacij: Način Voznik lahko izbrali običajni način zaslona, visoka hitrost, način prikaza, ali samodejni način prikaza.

Specifikacije:

Okolje Temperatura: -40℃~+80℃

Barometrični Pritisnite: 86~106 KPa

Relativna Vlažnost: 10%~95%

Okolje Glas: ≤60 dB(A)

Opozorilo Zvočne Ravni:≥30 dB(A)

Delo Napetost: 9V~16V DC (12V DC / 400mA)

Postavka Velikost: 15*8.5*1.5 cm / 5.9*3.34*0.59 v

Paket Velikost: 16.5*13*4.5 cm / 6.49*5.12*1.77 v

Package Teža: 280 g / 9.87 oz

Package Seznam:

1 * HUD Gostiteljske

1 * OBDII Vmesnik

1 * Mat

1 * Odsevni Film

1 * Angleški Uporabniški Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Posebne Funkcije Drugo
Posodobitev Programske Opreme No
Različico Programske Opreme OBD II
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Strojna Oprema Različica OBDII
Blagovna Znamka KKMOON

Podobni izdelki