2020 NOVO KOA lesa vrh Chaylor SP14 Akustična Kitara,Sandalovina Nazaj in straneh,41" Pravi abalone PS14ce model, Brezplačna dostava

Nov izdelek

€387.93

Oznake:

kitara gumb kovin, visoka kakovost električne kitare, bas electr, električna kitara komplet, komercialni akustične pene, acoust kitara pickup, cobre kitara deli, Električna Kitara Vratu, electr kitaro, kitaro komplet

Brusnice Kitara Trgovina

Zdravo, prijatelj, jaz sem Berry.Tukaj je brusnice kitara trgovini.

Obljubljamo vse fotografije v naši trgovini, so resnične fotografije naših izdelkov.Naši izdelki so prav iste, kot jih vidite v naši trgovini.Če želite glasbeni instrument v našo trgovino in imate vprašanja, samo prosimo, da stik z mano.To je moje veselje.

Upamo, da ste srečno izkušnjo nakupovanja v naši trgovini!

O Brusnice Kitara Trgovina:

Smo iz tovarne na KITAJSKEM.Mi smo strokovnjak na vse vrste električne kitare, akustične kitare in bas kitare.Prepričani smo, da je naša glasbila so točne ton, privlačen zvok, nemoteno delovanje in ljubek videz.

Prav tako smo lahko gradi glasbeni instrument, kot je vaše zahteve.Imenujemo ga po meri izdelka.Dober glasbeni instrument potrebuje čas.Smo po navadi 4-5 tednov, da ga naredim.Če ste prilagodite glasbeni instrument, upamo, da boste lahko potrpežljivi in ne mudi.

Naše storitve:

Smo sladko storitev za stranke.To je halle Berry.Kadarkoli potrebujete pomoč ali imate vprašanja, samo prosimo, da stik z Jagodami.Vam bomo odgovorili takoj, ko bomo videli vaša sporočila.

O po-prodajne problem, ko prejmete naš izdelek, če imate vprašanje, vas prosimo, stik z Jagodami na prvič.Berry lahko zadovoljili vse vaše zahteve.Prosim, ne nam negativne povratne brez obrnete na nas.Bomo biti žalosten.

Čas dostave:

Mi test vsak kitara, pred dobavo.Ko plačilo, je bila potrjena, vaš element, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni.Mi vam bo s številko za sledenje, tako da boste lahko udobno spremljanje pošiljke napredek na spletni strani express podjetja.

Brezplačna Dostava:

Vsi izdelki v naši trgovini so brezplačna dostava.Izberemo pravilno express podjetje, ki ga dostaviti za vas.Brezplačna dostava je običajno z EMS ali Kitajska Post.Če imate posebne zahteve glede Express company, prosimo, upoštevajte, v vrstnem redu, ali stik z Jagodami.

Fingerboard Materiala Ebony
Telo Material KOA lesa
Vrsta Akustično kitaro
Pickup Pasivni Zaprtega Tipa
Številka Modela SP14
Lok Materiala Brazilija Lesa
Nazaj / Strani Materiala Sandalovina
Niz Navijalec Zaprta Gumb
Blagovna Znamka naxjoy
Ton Položaj 22
barve Naravne Barve Lesa
Primerna za Unisex

Podobni izdelki