Novo Priljubljeno Sveto Prvem Obhajilu, Halje Za 2-14 Let Princesa s 3D Cvetlični Appliques Meri Cvet Dekle Obleko Za Poroko

Nov izdelek

€67.14

€74.60

-10%

Oznake:

ženska obleka, cheongsam ovratnik, sexi strel, črno vrvico obleko, polka dot telovnik, nosečnost dela, družico obleko cvetlični, afriške dashiki obleko maxi, enega kosa obleko z jakno, cheistmas

Če nas potrebujete, da naredite po meri, ki dela za vas,prosim, pustite mi je sporočilo, da mi poveš naslednje informacije:

Postavka Opis

1.Seznam je za izdelek, ki je opisan v samo naslov, ne vključuje drugih stvari.Priporočljivo je, da bi vsi dodatki skupaj, ki pomaga shrani, ladijski promet pristojbina.Poleg tega dodatki, ki bodo brez hitrega dostavo, če ji skupaj z obleke.

2.BARVA:Barva zastopanje se lahko razlikujejo glede na monitorje.Tam je tudi rahlo kromatične aberacije, ki jih povzročajo fotoaparat med barvo v fotografije in pravi postavke " barve.Barve so predmet dejanske elemente, ki ste jih dobili.

3.ČAS DOSTAVE:Ne vsi naši elementi so na zalogi.Prosimo vas, da preverite predvideni čas dobave na vsak eBay element stran, če bi.Če potrebujete obleke ali drugih predmetov nujno, se obrnite na nas za pomoč, preden da.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje in up-najbolj skrbi.

Smo res cenim, če lahko pustite nas 5 ocena DSR pozitivne povratne informacije, ko boste našli naše storitve in predmetov, ki dobro.

Če obstaja kakršen koli problem z naše elemente, prosim, obrnite na nas najprej, preden se vrnete, začenši primeru, ali pušča negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reševanje problemov in prepričajo.

Najlepša hvala za vaše prijazne podporo!

Vrsta Tkanine Til
Številka Modela 2019062506
Rokav Slog Redni
Dekoracijo Čipke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Izrez O-Vratu
Silhueta A-LINIJE
Blagovna Znamka SexeMara
Postavka Vrsta Roža Punca Obleke
Slike Dejanske No
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov

Podobni izdelki