100 Določa 10 Mešanje Barv 9.5 mm Kovinski Vile Snap Gumbi, Zadrge pritiskači Nosečnice Baby Romper Sponke Snap+1pc Plier Orodje

Nov izdelek

€8.21

€9.02

-9%

Oznake:

gumb za krpo, gumb snap, kratek klinov, pop nosečnice, lak za prenos, ribe popper, gorivo plier, dno kovin, babi krpo, gumb biser

Funkcija Meterial:Kovinski Oblike:Krog Fit:Oblačila,Otroška Romper Sponke Snap Znamka:Vile Snap Gumbi Velikost:9.5 MM Barva:Kot slika, Slog:Baby Romper Sponke Snap Package: 1pc Plier Orodje +100 Določa 10 Barv 9.5 mm Kovinski Vile Snap Gumbi

Politika Vračanja

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Samo, če je potrebno, prosimo, da vrnete izdelek, da nam v roku 3 dni po tem, ko ga prejmete.

Prosimo, Upoštevajte,: ne bomo vrnili ladijskega stroškov ali ne prevzame ladjar stroškov, nazaj k meni, če je to naša krivda.Upam, da boste lahko to razumeli.

Povratne Informacije & Stik Z Nami

Ifyou so zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Ifyou občutek, da vas ne bo, da me pusti pozitivne povratne informacije, prosimo, da se počutijo udobno, da mi sporočite prvi.Dal ti bom dobro rešitev.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

Slog flatback
Material Kovine
Oblika KROG
Nastavite Vrsto No
Vrsta Izdelka Gumbi
Poreklo CN(Izvora)
Kovina Tip Bronasto
Tehnika Prevleka
Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka XINYI
Gumb Vrsta Pripni Gumb
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela 222#

Podobni izdelki