Smart Humano Živo Mouse Trap Ne Ubijajo Živali, Hišne Živali, Nadzor Kletko Za Večkratno Uporabo Miši Glodalcev Catcher Samodejno Zaklepanje Mišolovka Podgana V Pasti

Nov izdelek

€4.48

€9.95

-55%

Oznake:

kk1, miške, doma smart, mouse trap, kletka podgana, podgana past, topila past, iz nerjavečega jekla, barbi majica, divje hrček kletko, skladišče

Značilnosti:

- Miške držite design, ta oblika privablja miško in zagotovo pomaga ujeti več miško, ker vsi vemo, miške, kot so vrtanje lukenj.

- Lahko uporabite miško past ujeti miši,namesto da bi jih ubil,to je bolj humano kot grozljiv podgana lepilo.Izdatno zračenje zmanjšuje stres ujel miši.

- Varno uporabo, ni varen za uporabo tradicionalnih miško pasti ali katero koli lepila pasti okoli Otrok in hišnih Ljubljenčkov.Tam je varen način, da se ukvarjajo z neželenimi hišo gostov.

- Visoka kakovost in resuable, dobro ABS prozorno plastično pomeni past je preprosto spremljati.Kovinska vrata je bolj trdno, da je miška trdi, da ugriz z njim,prav tako se lahko ponovno uporabi.

- Aensitive pedal, orodje-tip bo lock luknja vrtljivih vrat samodejno in ohranja miško v po miške pridejo v luknjo.Primerna za majhne in velike miško.

Specifikacije:

- Material: Plastika

- Velikost: 32*8.5*8 cm

Package vsebina:

- 1 x Past Kletko

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Nastavite Vrsto Da,
Blagovna Znamka huntermoon
Vrsta Škodljivcev Miši
Številka Modela mišolovka
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki