Prtljage Opreme umetne mase prtljage Opreme Foot Pad Zamenjava Za Prtljago Vrečko Prtljage Dodatki Plastične Noge

Nov izdelek

€5.46

€9.11

-41%

Oznake:

prtljage popravila, računalnik kovček, kovček noge, vreča za noge, potovalni pripomočki za enkratno uporabo, prtljage noge, zložljive prtljage ročaj za nadomestne dele, popravila kovček, noge torbici, mednarodna potovanja, dodatki

Paket vključuje: 1pair(2pcs) x Prtljage Noge Stud(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.) Tovarniško neposredne prodaje Rezervna kolesa za kovček za popravila kovčkov Ročno Kolesce kovčki tekalna kolesa, rezervni deli Vozička, ki se Uporablja: primeren je za strani najbolj kovčki.To se lahko uporablja tako dolgo, kot luknjo za vijak razdalja je enaka, namestitev pa je preprosta.Podporne noge: Ko je potrebno postaviti na tla, to ne bo prah površino prtljage, tako da se prtljaga ne drgnejo ob tla, tako da prtljago ohranja nove članice.Material: Plastika, da se prepreči trenje škodo, ki jo povzroči stik med prtljago in tal.Specifikacija: Material: Plastika Barva: Črna Enostaven za namestitev in odstranjevanje 1. Ker to ni vaš primeru, originalne dodatne opreme morda ne bo zelo dosledno, in nekatere vrzeli, ki so neizogibne. 2. Po prtljage noge , povečanih za nakup. 3. Prtljago noge velikost s velikost objekta na deblo niso povezane,Prosimo, odstranili prtljage noge, glede na svoje primerjalne meritve zagotavljajo slike jasno vedeti, velikost, izdelki, ali ki je primerna za vas. 4. Pred nakupom se prepričajte, da je nadzor naslednje velikost (diagonala slike na luknjo in] izmerjeno pod).Nakup. 5. Zaradi osvetlitve in zaslon, dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Hvala vam, prosimo za razumevanje. 6. Pred izvedbo naročila, ne razumejo, so kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas, bomo poskušali naši moči, da reši problem!Hvala vam za vašo podporo, upamo, da prtljago noge lahko primerna za vaš kovček!

Nasvetov prosimo, preberite naslednje opomniki Skrbno 1.Prvi,prosimo, poskrbite, da so vaše ime ,naslov,poštno številko in ostali podatki pravilni in popolni. 2.Drugič,prosimo, preglejte informacije o sledenju za sledenje spletni strani v času. 3.Tretjič,skrbno preverite po prejemu paketa in predmetov. 4.Četrtič,če imate kakršna koli vprašanja ali zahteve,vas prosimo, da nas kontaktirate preko informacij ,e-pošto ali trgovino manager.Zaradi različnih Kamer, Luči in prikaže, barve realni predmeti prikazani na fotografijah je lahko različna.Hvala za razumevanje!O prevoza : 1.bomo ladja v roku 1-7 dni po tem, ko izvedete plačilo . 2.Kakšen prenos lahko nudimo, je E-pošta in Pk-termeptuj.si standardi . 3.Morebitne uvozne takse so odgovoren kupec.

Številka Modela JD
Material Najlon
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Teža 0.2
Vrsta prtljage noge

Podobni izdelki