10 L 20 L Zgosti Rezervoar za Gorivo Bencin Bencin za Shranjevanje Posode z Lestvico Zraka Parkirni Grelec Auto Dodatki za Avto, Tovornjak

Nov izdelek

€11.18

€13.80

-19%

Oznake:

pokrov posode, hpa tank, rezervoar za gorivo, kovinske plinske posode, tank bencina, 10 l rezervoar za gorivo, jerrican ogljikovodikov 20l, gasolin tank, pgd tank, jerrycan

10 L 20 L Zgosti Rezervoar za Gorivo Bencin Bencin za Shranjevanje Posode z Lestvico Zraka Parkirni Grelec Auto Dodatki za Avto, Tovornjak

Bullet Točk: 1、Kako nositi: olje tank je težji, ko je napolnjena z oljem.To se lahko izvede za dve osebi.

2、Anti-statični in odporna proti koroziji: Uporaba zgosti HDPE, je iol tank je, anti-statični, odporna proti koroziji, spusti-odporen in UV-odporne v skladu z Epa zahteve.

3、Zmogljivosti Znamke: sod telo ima sposobnost obsegu, ki jo lahko enostavno vem goriva zmogljivosti.

4、Široka Uporaba: Primerno za osebne avtomobile, jahte, kmetijstvo, kosilnice, Terenska, mobilne multimedijske vozil, sneg puhala in druge osnovne opreme.

5、Nemoteno Olje Lije: Tam je izpušni prezračevalni v notranjosti, ki je popustila, ko je olje je izlil, zaradi česar je postopek nemoteno.

Prenosni 5L 10 L 20 L Rdeče Kante Plinski Rezervoar za Gorivo, Rezervni Plastičnih Bencinskih Rezervoarjev Bencina, Olja, Posoda za Gorivo-vrči

Značilnosti:

1. Odporne na obrabo in anti-korozijska: Izdelan iz 3 mm debele HDPE, je izdelek zaprti in neprepustnih, anti-statični, ognjevarne, eksplozijam, anti-padec, odporna proti koroziji in staranje-odporna.

2. Varnost in varstvo okolja: HDPE food grade materialov, brez vonja, ne-strupena, lahek in varen za uporabo.

3. Hitro natakanju goriva telefona: Višja olje vtičnico design, oskrba z gorivom je lažji, prihranek časa.

4. Prenosni olje vodnik cevi: Prihaja z ujemanje olje, vodilna cev, oskrba z gorivom hitro, brez zamašitev.

5. Zmogljivost znamke: sod telo ima sposobnost lestvici, tako da lahko jasno vidite gorivom proces.

Primerna za avto, oskrba z gorivom, gospodinjski jedilno olje, vino, voda shranjevanje.

Specifikacija:

Material: HDPE

Kapaciteta: 5 L/10 L/20L

Teža: okoli 300 g/640g/1000g

5L velikost: 24.5x13.5x24.5 cm/9.64*5.31*9.64 v

10 L velikost: o 32x15x32cm/12.6*5.90*12.6 v

5L velikost: o 40x17.5x39cm/15.75*6.89*15.35 v

Seznam Vsebine:

Olje Sod*1

Olje Cevi*1

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Element Teža 1.1kg
Vrsta Materiala Odebeljena Plastike
Element Širina 0.0inch
Ime Modela rezervoar za gorivo
Postavka Dolžina 0.0inch
Postavka Obsega 5L 10 L 20 L
Postavka Višina 0.0inch
Postavka Premer 0.0inch

Podobni izdelki