2Pcs memumi za Samsung Galaxy S10 S10 Plus Zaslon Patron Polno Zajetje Mehko Nano Film 0.12 mm Podporo Ultrazvočno Prstnih odtisov

Nov izdelek

€9.94

€12.43

-21%

Oznake:

samsung galaxy s10 plus kaliti stekla, zaščitnik samsung s10, nano zaščitnik zaslon samsung s10, screenprotector samsung s6 s8, fotoaparat zaščitnik samsung s10, baseus zaščitnik zaslon samsung s10, film s10e, film galaxy s10, stekla s10e, stekla s10

2Pcs memumi za Samsung Galaxy S10 S10 Plus Zaslon Patron

Polna Pokritost Mehko Nano Film 0.12 mm Podporo Ultrazvočno Prstnih odtisov

prosimo, izberite pravilno primeru za vaš mobilni telefon skrbno.Značilnosti: ⅰ.Mehko nano polno zajetje robovi . ⅱ .Anti-prstni odtis, Umazanijo mraz, Anti-scratch. ⅲ .Vključujejo namestitev kit

Ruski prijatelji obvestilo : moraš pustite vaše celotno ime, Ko oddate naročilo, Rusija (post office vprašajte nas za to.Hvala Российские друзья замечают : вы должны оставить свое полное имя . Когда вы размещаете заказ, почтовое отделение России просит нас сделать это. благодаря

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo vam 7 dni brezplačno zamenjavo, Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Blagovna Znamka memumi
Združljiv Samsung Model Galaxy S
Paket Da,
Značilnosti Nič Dokaz
Uporaba mobilni telefon
Edge-to-Edge Umts Da,
Z Drobno Paket Da,
Številka Modela za Samsung Galaxy S10 / S10 Plus
Vrsta Spredaj Film
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Samsung

Podobni izdelki