220V 380V Vode in Plavajo na Ravni Krmilnik Stikalo, Kontaktor Samodejno Vodne Črpalke, Nadzorni Senzor Plastično Žogo Ventil Tekočine Tekočine

Nov izdelek

€9.78

€13.22

-27%

Oznake:

float ravni stikalo, pritisk stikala nadzor, normalno odprt magnetni ventil, 24v napajanje stikalo, plastični nizko tlačno stikalo, pressur stikalo vode, tlaka avtomatsko stikalo, črpalka vode, powerwolf, ravni stikalo vode, tekočine črpalke

Značilnosti

Plovec ravni krmilnik je stikalo, ki lahko prilagodite tekoče ravni v cev, tank ali dobro.To se lahko prilagodi samodejno, enostaven za uporabo, enostaven za namestitev, varno in zanesljivo, brez vzdrževanja, nestrupeno in okolju prijazno.To je odporna na kanalizacijo.Pogosto se uporabljajo v različnih posodah.

Dostava Podrobnosti

1: Prosimo, potrdite vaš NASLOV previdno, ko vam bo, da.Bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po prejemu plačila. 2: izdelki so poslane iz Kitajske z letalom, Doseže večina držav v 15-45 delovnih dni. 3: Prosimo, kontaktirajte nas, če ne prejmete izdelkov v 60-dnevni-e.In vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog.Če je to naš problem,Bomo povračilo denarja za vas.

Plačilo 1: sprejemamo Alipay,paypal,Western Union,TT tukaj. 2: Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 3: Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom.

Vrne

1: celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje. 2: Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

3: Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.

Povratne informacije

1: zanašamo na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Zato vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, navedite 5 zvezd in pozitivne povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,se vam vnaprej zahvaljujem! 2: skrbimo za naše cenjene stranke,in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo. 3: Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo vaše morda,in bomo potrudili, da reši issies. 4: Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti težavo.

Izdelek napetost 220V/380V
Certificiranje CCC
Material Plastični
Številka Modela YJ-FS
Raven Zaščite IP65
Območje moči 500W
Ogrevanje Trenutno 10A
Trenutno 4A
Značilnosti plavajoče stikalo
Preklop Vrsta Tlačno Stikalo
Temperatura Vode Obseg 0-80°C
Je Pametno Napravo No
Blagovna Znamka YJCAL
Nazivni Tok 4A
Razpon nadzora 2M
Garancija 1
Postavka Vrsta Stikala

Podobni izdelki