Flip Case Za Iphone6s Iphone7 IphoneX Iphone11 Capa Fundas Etui Luksuznega Usnja Telefon Kritje pribor lupini Coque carcasas vrečko

Nov izdelek

€8.17

€9.85

-18%

Oznake:

stekla čast p20 lite, pastelnih iphone7 primerih, iphone6s telefon primeru posebnih, iphon xr, iphone7 primerih pregleden luksuznih, primeru flip iphon, iphone xs max pravo usnje primeru original, primeru iphone7, iphone6 6s telefon primerih, iphon12

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za stranke, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!

NAČIN PLAČILA

1. Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Pk-termeptuj.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

DOSTAVA

1. Naše ladje cene vključujejo stroške poštnine, ravnanje, pakiranje in z njimi povezani stroški delovne sile. 2. Predmeti so večinoma prihajajo ven s 7 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.). 3. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 4. Naročilo bo poslano na vaš roki, ki jih ladjar v čas dostave glede na seznam prevozov v nadaljevanju.Če ne boste prejeli paket v času dostave ,se obrnite na nas, bomo ravnali z njim in se odzivajo na vas, v 24 urah.

POVRATNE informacije

1. Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom šolanja nevtralno (3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde),, bomo poskušali naši moči, da reši problem. 2. Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo lahko imate, in se bomo potrudili, da odpravite vse težave.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Flip Case
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Združljiv iPhone Model iPhone 11 Pro Max
Velikost 4.7
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Design Navaden
Funkcija Indukcijske

Podobni izdelki