10 KOS naravno siva nesreča pero 45-50 cm / 18 do 20 centimetrov nesreča perje uspešnosti pokrivala, oblačila obsegov dekoracijo

Nov izdelek

€16.53

€17.40

-5%

Oznake:

pero tank zgornji del, big ptičje kletke, bird house lesa, starine nesreča perje, Baterija 18v, pero listov čipke, pero ornament, dolgo perje, pero dekoracijo življenje, perje hiša dekoracijo

Naravno perje, So Bili dealed z visoko temperaturo, sterilizacijo

Velikost:dolžina cca 18-20"(45-50 cm),kot je naravna pero,tako da je dolžina, ki niso enaki za vsak kos

Material:Nesreča Pero

Diod:10pcs

Barva:siva

Opomba:Zaradi različnih monitorjev, sliko lahko malo aberacije.Hvala!

Dostava

1. Izdelki so poslane po plačilu prejeli.

2. Mednarodno pošiljanje lahko traja do 20 delovnih dni.

3. Prosimo, preverite vaš naslov za dostavo premislite, preden plačilo, ga ni mogoče več spreminjati, če bi bila končana.

4. Če potrebujete več kratkem času, se obrnite na nas, mi lahko pošljete preko DHL/UPS/EMS, in vse druge kurirske službe vam je všeč, vendar boste morali plačati dodatne stroške dostave.

Velikosti ali Fit Vprašanja

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo,boste neposredno obrnite na nas.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar ,če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Hvala!

barve Siva
Številka Modela 45-50 cm / 18 do 20 cm
Material Noja, Pero
vzorec Barvana
Velikost 45-50 cm / 18 to 20 inches
Blagovna Znamka lanshui

Podobni izdelki