Notranji USB Čuvaj Reset Krmilnik Watch Dog PC Palico Crash Modra Zaslon, samodejni ponovni zagon Daljinski upravljalnik za BTC Rudarstvo

Nov izdelek

€4.63

€6.62

-31%

Oznake:

btc rudar, rudnik ploščad, rudnik, visoko rudarstvo okvir, čuvaj, onda rudarstvo primeru, rudarstvo snast nastavite, bitcoin rudar usb, asic rudar, ethereum rudarstvo odbor

Notranji USB Čuvaj Reset Krmilnik Watch Dog PC Palico Crash Modra Zaslon, samodejni ponovni zagon Daljinski upravljalnik za BTC Rudarstvo

O Opis:

Funkcija:

USB Čuvaj se uporablja za spremljanje računalniških sistemov ali programsko opremo, če je ugotovljeno, crash, modra zaslon ne odziva, ga nato znova zaženite računalnik, strojna oprema.

Značilnosti:

To je USB HID naprava in brezplačno voznik, brezplačno programsko opremo za delo.Veljajo za Windows (XP~Win10, 32 bit in 64 bit) sistem in sistem Linux.Kompakten neposredno v USB in RESET zatiči na matični plošči, Strojne opreme, reset, da se zagotovi učinkovito, morate znova zagnati računalnik.Več aplikacij za različne potrebe uporabnikov.Uporablja se lahko tudi kot 'ključ', se Lahko meri z dongle funkcije.

Uporaba:

Različne brez nadzora, dolgoročno aplikacija samodejno zaženi, kot so: advertisemet pralni, v vrsti za kavo, informacije založništvo sistem, sistem za spremljanje, igre in tako naprej.

Namestitev:

1. Je čuvaj strojne opreme čepi v matično ploščo USB 9 pin vtičnico.

2. Red & black line 2Pin glave vzpostavi povezavo z matično ploščo 'reset' pin (na mestu, kjer je ohišje plošča gumb za ponastavitev je vstavljena).

3. Če morate uporabiti gumb za ponastavitev za ohišje plošči, lahko uporabite adapter, kabel za priklop na ohišju gumb za ponastavitev.

Kako uporabljati:

Metoda za določanje pozitivni in negativni smeri reset linije(rdeče in črno):

1. Rdeča črta → Ponastavitev+,

Črna črta →Ponastavitev-(ali GND).

2. Gumb ohišje vtiča v, pozitivne in negativne ni važno.

3. Če ne veste, kako razlikovati med pozitivnimi in negativnimi na matični plošči je reset pin, Samo vstavite v ohišje 'reset" gumb je samo priključite.Pritisnite tipko "Reset" gumb na ohišju po vklopu, normalno nato znova pravilno.To je povezano narobe, če ni odgovora, ko pritisnete gumb za ponastavitev, če želite spremeniti mesto za rdeče in črne črte na matični plošči po izklop.

4. Zelo pomembno je, da izklopite napravo, ko jo priključite!

Stanje lučke LED Opis:

1. Hitro utripanje: Vklop, strojna oprema ne vozi, če se ne more samodejno

pogon za dolgo časa, vas prosimo, preverite, ali da priključite, ali spremembe

USB vtičnico in poskusite znova.

2. Utripa enkrat na sekundo: Strojne opreme, je bilo usmerjeno v normalno stanje, če nesreči,

ponovno zaženite sistem, po 10 sekund privzeto, ko uporabljate

feed-pes programske opreme, znova zaženite zamudo je določena s parametrom.

3. Utripa dvakrat na sekundo: Čuvaj funkcija je izklopljena.

4. Vedno svetlo: ponovni zagon RAČUNALNIKA.

Preskusna metoda:

Po strojne opreme namestitev končana, uporabite naslednjo metodo za preverjanje, ali je čuvaj deluje pravilno:

1. Je čuvaj lučka utripa, ko vsak drugi, ko sistem začne;

2. Želite vir odpreti-pes programske opreme(USBWatchDog.exe) , se prikaže ikona v spodnjem desnem kotu namizja z Desno tipko miške kliknite na ikono po nekaj sekundah, zaprite programsko opremo, sistem se bo ponovno zagnal po 10 sekundah.

3. Skupaj navodilom navedenih čuvaj je pravilno nameščen, uporabo, kot tudi.

Način uporabe:

1. Preprosta Uporaba

Prost gonilnik in ne programske opreme, ki je potrebna za namestitev.Velja za operacijski sistem Windows, Linux in druge sisteme, če računalnik "blue screen" je ugotovljeno, da je mrtev, čuvaj se bo znova zaženite računalnik po 10 sekundah.

2. Za Napredno Uporabo

Z uporabo vir-pes programske opreme, ki Jo je mogoče spremljati non-jedrni nesreči, kot je "desktop" ali "brskalnik" ne odziva.Spremljate lahko tudi posebne programske opreme, če programske opreme ne zdi odziv, znova zaženite računalnik samodejno.

Način uporabe: Dodaj vir-pes programske opreme(USBWatchDog.exe)bližnjico do zagonski element v meniju "start", samodejno teči po prtljažniku.Parametre lahko spremenite v programu "Nastavitve" v meniju.

A. "Status": on/off Čuvaj.

B. "Boot Delay": nastavite čas čakanja za računalnik zažene.

C. "Znova Delay": nastavite čas čakanja za ponovno zagnati računalnik, ko najti računalnik zruši.

D. "Spremljanje Aplikacija": spremljati delovanje programa.S klikom na "izberi" gumb, prikaže seznam programa, ki se izvaja v sedanji sistem, izbiro ustrezne naloga.

E. 'Monitor Postopek": Za spremljanje teče proces v ozadju

Boste prejeli:

1 x USB Čuvaj Kit

1 x Zaslon Programske opreme( Nasveti: ko vzpostavite red, pls pustite vaš e-poštni naslov, na nas, bomo poslali Monitor Software & datoteke z gonilniki za vaš e-mail.Hvala! ) Prosimo, preverite slike za več podrobnosti.

Izdelkov Stanje Park
Uporaba Računalnik, Univerzalna
Ime izdelka USB Čuvaj Kit
Vrsta Kabel Adapter
Blagovna Znamka BTBcoin
Paket Da,
Sistem Za Podporo Windows (XP~Win10, 32 bit in 64 bit) / Linux
100% Podporo Rudarstvo BTC Rudar
Funkcija Brez nadzora Samodejni ponovni zagon Moder Zaslon in Strežnika
Številka Modela AC3130

Podobni izdelki