Maiyue star Android 4G Dash cam WiFi ADAS fotoaparat, Full HD 1080P dvojno objektiv samodejno vožnjo diktafon GPS navigator parkiranje zaslon

Nov izdelek

€170.46

Oznake:

70mai xiaomi, gp tracker, rusija majica, snemanje video, pc monitor, android avto, m2 nvme, mobil telefon, android telefon, hp prenosnik

Maiyue star 4G ADAS Avto Dashcam Android WiFi DVR Kamera Full HD 1080P Dvojno Objektiv Auto Dash Fotoaparat, GPS Navigator Parkiranje Zaslon

Veliko več je odlično izdelan načrt,zaslon je lahko spoznal, gor in dol samodejno.

Vgrajen 4G in Wi-Fi, ki omogoča, da ostanejo povezani na poti in hitro brskanje po spletu.Lahko se povežete preko WIFI ali Točka za vaš pametni telefon/ naprave.GSM:900(B8)/1800(B3),UMTS:2100(B1)/900;LTE,FDD,2100(B1)

Višja kakovost slike pomoč za prepoznavanje pomena podrobnosti, kot so tablice, voznik ukrepov in cesti značilnosti, ki jih lahko dokazati svoje nedolžnosti.

> ADAS Plus Bo Vožnja Varnejša Napredno Vožnje Alarmni Sistemi (LDWS/ FCWS/FVMA) , je koristno, alarmni sistemi, da je vaša vožnja varnejša. > Voznega pasu Odhoda Opozorilni Sistem (LDWS) Zaspani ali moti vožnje močno poveča možnost nesreče na cesti.V LDWS vas opozori voznika, ko se vozilo ugasne lane v hitrost nad 50 km/h.

Oddaljen Zaslon na Avto Pomoč APP

Daljinsko Avto Pomoč APLIKACIJO, preverite poglede na ogledalo dvr za pametni telefon.Hranite deskanje Internet in oddaljeno nadzorovati vaše vožnja avtomobila pot.Download pomembno, video posnetke in eden Ključnih deliti lepote vožnja avtomobila.

Parkirišče spremljanje,24 urah varovala vaš avto

Če potrebujete 24 urah parkiranje spremljanje.Potem morali kupiti buck skladu (Neobvezno).Ko naprava se napaja običajno in spremljanja je vklopljen način, v vozilu izključen

GPS Navigacija

Naložite vašo najljubšo GPS na notranji pomnilnik, s dodatna antena GPS, to dvr omogoča najboljšo izkušnjo ne glede na to destinacijo.Plus, to je 3G/4G omrežja funkcije , pomaga dvr, da bi dobili hitreje in bolj gladko online GPS navigacijo.

Realni čas Prikaza Vzvratno Parkiranje, prikaz

Dvojno Objektiv Za Snemanje

Ta Avto DVR ima dve kameri, ki omogoča istočasno snemanje video posnetkov iz dveh različnih zornih kotov , in imajo posebne dveh delih ogled.

Bluetooth Strani-brezplačno

Hvala za bluetooth hands-free,po seznanjanju bluetooth med dvr in pametni telefon, lahko kličete in sprejemate klice neposredno iz ogledalo dvr sama z vgrajenim MIKROFONOM in zvočnikom.

FM Posreduje Funkcija

FM prenos funkcije za povezavo avto original zvočnik.lahko sinhronizirate ogledalo DVR glasbe za vaš avto avdio z lahkoto.

Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Max Zunanji Pomnilnik 128G
OSD Jezik Ukrajinski
Postavka Vrsta Avto DVR
Zaslon razmerje 16
Velikost Zaslona 8"
Proizvajalec Čipov Drugo
Kamera Zadaj Da,
Poreklo CN(Izvora)
Video Kodo H. 264
Slikovnih pik 500Mega
Video Format TS
Število Leč 2
Sličic Na Sekundo 25
Blagovna Znamka MAIYUE STAR
Zaslon Na Dotik Da,
Zaslon IPS
Baterija Vgrajeno
Posebne Funkcije Bluetooth
Vmesnik Micro SD/TF
Skupščina Način Po Iztovarjanju Pralni Integrirana
Izvirni Paket Da,
Zorni Kot 105°-140°
GPS logger Notranji
Slikovni Senzor Cmd Ov
Ločljivost Kamere 1920x1080

Podobni izdelki