Polnjenje Dock za fitbit Obratno 3 Pametno Gledati Polnilnik, Kabel USB, Polnjenje Podatkov Stojalo za Fitbit občutek Polnilnik Stojalo

Nov izdelek

€3.47

€6.20

-45%

Oznake:

g20 pametno gledati, polnjenje fitbit polnjenje 3, fitbit obratno 3 band kovin, fitbit polnjenje 3 strass, fitbit občutek trak, vzorec trak, polnilnik smartwatch, zapestnica fitbit občutek, fitbit 3 obratno, fitbit polnjenje ٢

Opis:

1. Edinstven Design: pametno polnilno postajo, ki je primerna le za fitbit versa3/čut, ki ni primerna za vse druge modele za Fitbit.Naprava za Fitbit versa3/smislu lahko enostavno zaračuna doma, v pisarni ali na potovanju.

2. Kakovost in Varnost: Visoko-kakovostna ABS in PC materialov in bakrene žice zagotoviti stabilen tok prenosa.Edinstveno notranjo strukturo in non-slip edini, da je naprava, ki je močnejša od originalne naprave.

3. Dobro Udobje: S tem polnilnikom, ki jih ne potrebujejo za vzlet na pašček, ko je polnjenje.Ampak, da bi ohranili dobre povezave med watch in zatiči, prosimo, odstranite primeru, ko je polnjenje.

4. Enostaven za Namestitev: Enostavno za uporabo, samo da pazi za fitbit versa3/občutek za polnjenje stati, in nato USB povežite z RAČUNALNIKOM ali AC polnilec za polnjenje uro.

5. Package: Boniteta Vključuje 1x 3.3 ft/ 1m rezervnih polnjenje stojalo za fitbit versa3/smisla.Prosimo, upoštevajte, da je pametno gledati ni vključen.

Specifikacija:

Material: ABS+PC

Vmesnik: USB

Primeren model: za fitbit versa3/sense

Dolžina kabla: približno 1M/39.37 v

Barva: črna

Seznam Vsebine:

1*Polnjenje Baze

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Združljivost Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Push Sporočilo
Blagovna Znamka Rondaful
Jezik angleščina
Vrsta Polnilniki
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle

Podobni izdelki