ZD090 Gold & Black Ženske Sexy Obleka, Peneče Kristali Jumpsuit Praznovanje nočni klub Stranka Pevka Uspešnosti Fazi Obrabe

Nov izdelek

€48.91

Oznake:

kristalno jumpsuit, sparkle kristalno steklo, bodysuit fazi, zlato romper, bodysuit bleščica, bodysuit strass, sparkle kristalno diamantes, zlato jumpsuit, bodysuit zlato, črna in zlata jumpsuit

Biznis oblačila,Stranka praznovanje obleko, Prvi razred kakovosti tkanine, 3D tisk, barva,Visoki kristali

*Peneče Kristali Jumpsuit * Seksi in Romantično. * To je kot nalašč za Poročni ples stranka, nočnih klubih oblačila,Stranka praznovanje obleko.Prosim, povejte mi, svojo višino in težo,Bomo poslali pravilno velikost za vas.Velikost grafikona Opomba: 1.Naslednje informacije o velikosti je merjena od flatly tlakovane oblačila. 2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlikujejo ,in ta element je nekaj elastičnost. 3.Obstaja malo barve se razlikujejo med posameznimi elementi in slike. 4. Prosimo, povejte nam vaše telesne višine in teže,vam Bomo poslali ustrezno velikost.

Velikosti po meri (Prosimo, povejte nam svoje velikosti, kot sledi)

1 bankrot =

2 pas=

3 boki=

4 feight=

5 teža=

O Ladijski Bomo poslali blaga v 5-7 dni po prejetem plačila in odgovori številko za sledenje za vas.Če se odločite za brezplačno dostavo ,vas bo prejela približno 7-20 dni po EMS-ePacket.Če želite, da ga je prejela v kratkem času, všeč nam lahko pošljete po express in jo je treba plačati dodatnih stroškov .Mi bo poslal, ki jih UPS, FedEx, TNT DHL,dobavni rok približno 4-7 dni.

• upamo, da naše izdelke lahko vedno, da boste zadovoljni.Če je kaj narobe, nas kontaktirajte na prvi čas, skozi klepet na spletu, sistem ali e-pošti v roku 2 dni po prihodu, bolje, s slikami, da se kaže problem jasno.

• Če morate vrniti, prosimo, da to storite v roku 2 dni po prihodu, kupec je odgovoren za dostavnina.

• Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

• Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

• Prodajalec ne bo odgovoren za pristojbino za carinjenje .

Spol ŽENSKE
Številka Modela ZD090
Primerni Za Nočni Klub,Zabavo,Praznovanje
Model faza obrabe
Fit Tip Skinny
Material spandex,poliester
Dolžina Full Length
Postavka Vrsta Jumpsuits & Igralne Obleke
Čas Dostave v roku 7 dni po plačilu
Ime ZD090 Gold & Black Ženske Sexy Obleka, Peneče Kristali Jumpsuit
Velikost Free fit S-XXL
Okrasimo Visoki Kristali Kamni
Vzorec Tipa Mono Tiskanja
Blagovna Znamka BUNODIS
Slog 3D tiskanje
Vrsta Bodysuit Jumpsuit Stranka nositi obleko
Dekoracijo Appliques

Podobni izdelki