Rasalhaguer Vroče Prodaje Akril Zaslon Polica Mobilna Denarnica Očala Rack 1 plast mobilni telefon Nakit Zaslon Keychain Stati na Debelo

Nov izdelek

€6.35

€10.59

-41%

Oznake:

pas vretena, 1500w vretena, retro polica, zerong, ogrlica akril prikaz primera, celice zaslon, keychain blagovne znamke, embalaže, kartico prikazno nakit, leseno stojalo, akril mobilni telefon stojalo

Ime izdelka: Rasalhaguer Vroče Prodaje Akril Zaslon Polica Mobilna Denarnica Očala Rack 1 plast mobilni telefon Nakit Zaslon Keychain Stati na Debelo

Opombe:dodatna oprema ali ure niso upoštevani,prodaja pladenj samo

Če potrebujete veleprodajno ceno nas kontaktirajte za ponudbo večino cena

ZADOVOLJSTVO STRANK

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

PLAČILO

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Pk-termeptuj.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

DOSTAVA

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

POLITIKA VRAČANJA

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Material 100% Akril
Po EMS čas dostave 15-20 dni po navadi
Postavka Premer 0cm
Značilnosti Izdelka pregledna akril zaslon polica
barve Jasno
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Z DHL čas dostave Samo 3-7 dni
Element Teža 33.5g
Postavka Višina 11cm
Pakiranje dobro Opp vrečko+zračni mehurček ali pene+PVC vrečki ali škatli
Blagovna Znamka Rasalhaguer
Številka Modela shoujijia-dianya
veleprodajne cene Prosimo, kontaktirajte nas za ponudbo
Meri, da Sprejeta
Postavka Dolžina 5cm
Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona Primeri & Prikaže
Velikost 1 layer
Element Širina 6.5cm
Naročilo več 100USD Brezplačno DHL ali EMS dostava
Ime izdelka Akril Zaslon Polica Mobilna Denarnica Očala Rack Večplastne

Podobni izdelki