60/90 CM Pregleden Napihljiv Plavalni Obroč z Blistati Bleščica Plaži Poletje Bazen Float Splavi Stranka Igrače Vode Igrajo Plavati Krog

Nov izdelek

€4.96

€6.89

-29%

Oznake:

biljard miza strani, inflateable bazen float, velike napihljive krog, bazen summer set, swimava napihljivi bazen, mini napihljiv raft, baili plaža, bazeni, življenje zaslona, majhen napihljiv bazen, float bazen

Specifikacija :

Tip: Napihljivi Plavati Obroč

Material: PVC

PVC Debelina: 20 mm

Barva: Zlata, Modra, Srebrna

2 Možnosti: 60CM, 90CM

(60 CM)Notranji Premer: Pribl.17.5 cm

(90 CM)Notranji Premer: Pribl. 27.5 cm

Značilnosti :

* Težka Design: Zgrajena, da traja od enega poletje na naslednjo, naše Napihljivi Bazen Float je narejen iz kakovosti premium PVC vinil materialov.Ne draži vonj.UV odporna, za zaščito napihljiva žoga od bledenje barv ali razpokane.

* Svetle Barve: Naše plavati obroč je svetle barve in enostavno zasnovane, ki je primerna za mlade.Sijajna reflektivni videz in kristalno sequined notranje zadeve ne omogoča samo plavanje obroč lažje videli za varno plavati, dodaja pa tudi bolj zabavno, da je vaša voda dejavnosti.

* Hitro Ventil Inflacija: Lahko napolnjene z črpalka zrak v nekaj minutah.Deflates hitro za enostavno shranjevanje ob odhodu plaži ali reke.Napihljivi plavalni obroč je enostaven za nošenje in vzlet.To je udobno, bazen float ali bazen salonih za počitek.

* Priročno za Izvajanje: Ta napihljive plavati obroč je lahek in ga lahko enostavno skladiščiti, kot so zložljivi dežnik, primerno za izvajanje kjerkoli.

* Vodna Zabava in Plavati Stranka Igrača: Odlična zabava za počitnice in poletje v bazen, plaža, jezera, stranka, reke ali katero koli plavati vode zabavno stranka.

* Toplo Nasvetov: 1.Ne napihne po možnosti več kot 90%; 2.Hranite stran od požara ali ostrimi predmeti.

Paket Je Vključeno:

1 x Napihljivi Plavati Obroč

{infomodule}

Ljudje, Ki Se Uporablja ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Plavalni Obroči

Podobni izdelki