4 modeli vsake 10 kos Mikro USB Priključek Priključek za Vtičnico za Polnjenje Vrata Plug Za Samsung Galaxy A01 A015 A015F/DS A10S A20S A30S

Nov izdelek

€11.52

€12.39

-8%

Oznake:

10 kosov kabel micro usb, a30 motherboard, samaung galaxy a01, cubot x19, samsung galax a10s, polnjenje cubot x19 usb kabel, a115, mifa a10 micro usb, acer polnjenje vrata, hydraul jack

Za samsung

Micro USB Priključek Priključek za Vtičnico za Polnjenje Vrata Plug Za Samsung Galaxy A01 A015 A015F/DS A10S A20S A30S Mobilni telefon, informacije izvirajo iz interneta, zato vas prosimo, preglejte fotografije prej bi, hvala!

Najboljše kakovosti

Vse izdelke smo poslali bo vam treba preskusiti,zato so najboljše kakovosti,lahko ga uporabljate tudi.Če ne morete uporabljati, da je dobro,plz ne skrbite in plz stik z nami,vam bomo poslali še enkrat ali vrnitev denarja za vas.Vendar se to redko zgodi, za izdelek je slabo.

Dostava

Več vrst za ladijski promet,plz ordet je z vami všeč.To ponavadi traja od 20 do 60 dni na vaši državi.Če potrebujete naše izdelke,plz to, da zdaj,bomo poslali v 1 do 3 dni,hvala.In, če je potrebno, v naglici,bomo poslali v vaše naročilo dan.upam, da boste reccive je kmalu.

Pakiranje

Vsak priključek je zavit v zaščitni tulec,poskrbite, da doseže ste popolnoma.Zunanji pakiranje vrečko je mehurček vrečko, ki ima dvojno plast zaščite znotraj in zunaj.

Bolj za Samsung

Imamo več izdelkov za Samsung,morda jo potrebujete,plz ga potrdite.Če ne morete najti modele,ki jih potrebujete, si lahko ogledate v naši trgovini ali pa nam pišite.

O nas

Naša trgovina je bila odprta od Jun 7, 2016 v Pk-termeptuj.si.Naši tovarni je bila odprta od 12. Maj, 2010 v Kitajskem.Imamo več modelov rezervnih delov za mobilne telefone in računalnike,če potrebujete več rezervnih delov,plz stik z nami,vam bomo najboljšo ceno ceno.

Stik z nami

Če ne morete najti modele,ki jih potrebujete, plz cantact z nami.Če potrebujete več kos,plz stik z nami.Če imate kakršno koli vprašanje,plz stik z nami.

Upam, da smo poslovnih skupaj!

Design BAR
Številka Modela Za Samsung Galaxy A01 A015 A015F/DS A10S A20S A30S
Poreklo CN(Izvora)
Pakiranje tesnjenje vrečko
Funkcija za samsung popravila, zamenjave delov
Blagovna Znamka Vakdo
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Uporaba Polnjenje prek kabla USB Dock
Vrsta Polnilni Priključek

Podobni izdelki