Stikala Aqara QBKG03LM Električna Oprema in Potrebščine za pametne gumb Stensko Stikalo Ni Nevtralna, Dvojno Rocker

Nov izdelek

€29.12

€32.72

-12%

Oznake:

aqara stikala steno, aqara n, nastavite možnost wifi, ozadje za rojstni dan, homekit stikalo, aqara, požarov linijo smart stikalo, aqara senzor gibanja, preklopite dvigala, G2H

SPECIFIKACIJE

Zakaj morate

Stikalo bodo dodali normalno lestenec, ali žarnica glavne prednosti pametne naprave: namesto vleče na stikalo, zdaj jih lahko nadzor iz vašega pametnega telefona ali uporabljate brezžični gumbi.Lestenec bo lahko vklopite samodejno, ko senzor gibanja opazili, da je šel v sobo in je šel ven, če ni nikogar v sobi.

Kako

Stikalo je nameščena v steni, na mestu, ki je običajno, in se poveže z 220 V omrežje.Ob istem času, vendar pa bo potrebno zamenjati standard polje za Rusiji pod prehod iz krog v kvadrat.

Nejasne in zapiranje stikov, ki so nastale z relejem, zato ni razlike med fizično s pritiskom na gumb in nadzor stikalo iz pametnega telefona.

Nič linijo za delovanje stikala niso potrebna, in stikalo, sam je zaščiten pred pregrevanjem.

Po namestitvi, stikalo povezave do aqara hub prek ZigBee brezžična protokola.Zdaj preklopite lahko nadzorujejo z aqara app ali Alice-glasovni pomočnik Yandex.Nasprotno, tipke preklopite bo nadzor ne samo moč, ki je povezan lustroy, ampak tudi drugih pametnih naprav.

Preprosto nastavite v aqara aplikacije za iOS, Android

Pregreje zaščite

Brezžični delo s centrom pametnega doma aqara hub z ZigBee protokol

VIDEZ KODO

Blagovna Znamka aqara
Številka Modela QBKG03LM
Material Plastični
Preklop Vrsta APP nadzor

Podobni izdelki