Crypto Asic rudar Antminer T9+ 11.5 T Bitcoin BCH BTC rudarstvo ploščad BITMAIN 1800W Napajanje z PSU cenejši kot Antminer S9i

Nov izdelek

€363.89

Oznake:

btc rudar, rudnik ploščad, ethereum rudar, visoko rudarstvo okvir, asic, onda rudarstvo primeru, eth rudar, bitcoin kovanec, rudarstvo snast nastavite, asic rudar

Informacije O Izdelku

Številka Modela:Antminer T9+

Hash Stopnja:10.5 TH/S±5%

Moč Comsumption:1432W+7%

Nazivna Napetost:11.6-13V

Hlajenje:2*12038 ventilatorji

Dimenzije:320*125*190mm

Obratovalna Temperatura:0℃-40℃

Paket Velikost:435*215*305 mm

Hrup:75dBA

Neto Teža:4.2 KG

Bruto Teža:6 KG

Package Seznam: 1.Antminer T9+ 10.5 TH/S *1pc 2.BITMAIN APW7 napajanje 1800W * 1 PC

Nakup Preberite!!!

O ceni

1.Zaradi posebne trg rudarski stroj .Cene naših proizvodov se lahko spremeni kadar koli, po nakupu.Ne moremo sprejeti zahtevki za vračilo denarja na podlagi spremembe cen,če rudar dvig cen po tem, ko bi se ne bomo vas dodatno plačati denar ,vendar, če rudar cene navzdol po tem, ko bi mi tudi ne sprejmite zahtevo za vračilo za razliko v ceni vašega naročila.Smo looing veselimo vašega understahding.

2.Rudar stroj, ki se razlikuje od splošnih potrošniških elektronskih izdelkov, ki so posebej prilagojene glede na stranko needsAfter plačilo,ne prevzemamo odpovedi.

O brezplačna dostava

1. Bomo plačali, ladijski promet pristojbina za parcele v svoji državi, vendar ne vključujejo carin in davkov.Smo se bojite, da boste morali plačati za to

2.Bomo izbira TNT DHL, Fedex, da ladja vaše parceli ,ki jih preživi v istem času .

O Carinskih dajatev:

1. Čeprav carinski davek je davek, ki ste ga plačali, se lahko obrnete na nas, da se spremeni cena računa.Včasih želite spremeniti ime rudar, in potrudili se bomo, da vam pomagamo.

2. Prosimo, bodite prepričani, da nas kontaktirate, če imate zgoraj navedene zahteve.Če ne bomo dobili nobenih informacij, smo bo izročiti blago v skladu z normalno ceno in ime.

O garancijo:

Zaradi rudar je normalno delajo v 24 urah en dan in nikoli ne ustavi, zato se njeni garancijski rok je krajši od drugih izdelkov ,novih rudar 90 dni garancija je zagotovljena od dostava datum, do Innosilicon v skladu z njihovimi pogoji.

..

Vrsta Antiner T9+
Material JEKLA
Slog Z Ventilatorjem
Številka Modela Antminer T9+
Tip Ohišja Strežnik
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Form Factor ATX
Uporaba Strežnik
Sprednja Vrata USB

Podobni izdelki