Novo Veu De Noiva Til Eno Plast Bela, Slonokoščena Poročni Veil Katedrala Glavnik

Nov izdelek

€12.43

Oznake:

tančico poroko z glavnik, sre tančico, glavnik tančico, kratek tančico, čipke tančico, 2 plast tančico, poročne čipke tančico, Katedrala Tančico, poročne dolgo tančico, poročni veil brez glavnik

1 Stopnje poročni veil z Glavnik

Opis

Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva: BELA

Poreklo: izdelane na Kitajskem Politiki vračila:

Vaše zadovoljstvo je izjemnega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da je obleka ali obleka je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaše obleko ali obleko, takoj ko je mogoče, ne da bi spreminjali ali umivanje obleko.

V okvari, Poškodovane ali Misshipped Predmeti

V okvari, poškodovan ali napačno poslani predmeti so primerni za polno nadomestilo.Ko zahtevate vračilo, prosimo, bodite pripravljeni, da nam posredujete fotografije, ki jasno nakazuje težave s predmeti.Če menite, da vaše predmete so bile poškodovane med prevozom, bomo potrebovali fotografije, ki prikazujejo poškodovano embalažo kot "Dokaz Škode" dokumentacija iz vašem dostave prevoznika, da bi postopek vračila.

Velikosti ali Vgradnjo Vprašanja

Kot vsi naši elementi so ročno zašiti, končni element lahko razlikujejo za približno eno ali dve cm v obe smeri določene meritve.

Barvna Neusklajenost

Nastavitve zaslona računalnika lahko spremeni barvo slike, prikazane na spletnem mestu.Rahle barvne neusklajenosti med barvo vaš element in barvo prikazan na zaslonu morda ne pomeni, da je izdelek, ki je poškodovan ali napačno, dobavljeno.Vendar, če ste prepričani, da ste prejeli izdelek v napačno barvo, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Odpoved Rezervacije:

Zavedamo se, da naročanje element za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Stock postavka Prosimo, obrnite se na naš preklic in vrnitev politike spodaj za podrobnosti.

- Postavka preklicem zahtevkov, prejetih v 24 urah za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

- Ko je vaše naročilo je bilo poslano, ga ni več mogoče preklicati.

Če bi želeli preklicati vaše naročilo, prosimo, obrnite na nas preko prejeto sporočilo, vam bomo odgovorili v en delovni dan.

Material Najlon
Veils Rob Slog Cut Rob
Postavka Vrsta Poročne Veils
Veils Plasti Ena Plast
Ime Oddelka Za odrasle
Vrsta Katedrala Tančico
Blagovna Znamka Terence barve
Številka Modela HL13CO1
Spol ŽENSKE
Tehnika Navaden Barvanih

Podobni izdelki