Primerna za Garmin Forerunner 35 GPS watch hrbtni pokrovček zadnje case+ LCD zaslon steklo zaslon Smart watch nadomestni deli

Nov izdelek

€4.85

€5.39

-11%

Oznake:

garmin 735xt zaščitnik, os obrabe, 360 smart watch deli, garmin zamenjati dele, kristalno steklo gledal, zaslon garmin, garmin forerunn, zadnji pokrovček za pametno gledati, 10 inch zaslona raspberry pi, garmin motherboard

Model: Primerna za Garmin Forerunner 35 GPS watch hrbtni pokrovček zadnje case+ LCD zaslon steklo zaslon Smart watch nadomestni deli

Teža: 45 g

Pogoj: Kot novo ali rabljeno

Prosimo, upoštevajte: Naše podjetje ne sprejema debelo in drobno.Če ne najdete pravi izdelek v naši trgovini ali potrebujete kakršno koli pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Zakaj izbrati nas ?

Imamo več kot 10 let izkušenj v industriji elektronike, naši izdelki se dobro prodajajo na domačem in čezmorskih trgih.

Široko paleto delov, obiščite našo trgovino, da si ogledate več.

Hitro Odpošiljanje - Večina predmetov, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur.

Celovit po prodaji podporo prek sporočila, e-pošto,itd.

Prijazno politiko vračanja.

Dobava LCD in zasloni na dotik za 2.5 inch,za 2,8 palčni,3,0 palca,3,5-palčni,3.8 cm,4.0 palčni,4.3 palčni,4.8 palčni,5.0 palčni,6.1 cm,za 6,5 palca,7.0 palčni,10.4 palčni, ki se uporabljajo na PDA,GPS,Mobilni telefon,avto, predvajalnik DVD-jev,kartic dvd, radio,digitalni fotoaparat in industrijskih izdelkov.

Večino nalog v sprejemljivo,nizka cena, ki bodo na voljo za večino nalog.

Dostava Informacije.Bomo ladja je v 1-3 delovnih dni po plačilu.glede na dobavni rok je običajno bo 7-30 dni.Ki bo različna za različne države.Naročila prejeta ob vikendih in praznikih bo odpremljeno na naslednji delovni dan,

2. Kitajska Objavi v večini držav, nekaj posebnega držav in APO/FPO potrebo, da dodate nekaj, ladijski promet pristojbina v skladu z dejanskimi potrebami, na primer nekatere države v Južni Ameriki in Afriki, bomo stik z vami, če je treba dodati, ladijski promet pristojbina.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne boste prejeli paket, v roku 60 dni od plačila čas, se, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Čas Dostave:

•V nadaljevanju je približen čas dostave na različnih državah (samo ocenjeni, niso zagotovljena):

• Zda / velika Britanija / Avstralija 7-30 dni.

• Kanada 7-35 delovnih dni.

• Francija / Španija / Nemčija lahko traja 7-30 dni.

• Vzhodne Evrope, ki lahko traja do 16-30 delovnih dni.

• Italija / Brazilija / Južna Amerika lahko traja do 30-50 delovnih dni.

• Dobavljeni z DHL Express: 7-12 delovnih dni (potrebovali dodatno doplačilo)

Zamenjava/Exchange, Če ste ugotovili, da ste kupili napačen element, ko ste prejeli izdelek, nas kontaktirajte na platformi sporočilo takoj, sprejemamo exchange/zamenjaj element v 14 dnevih, ko kupec prejme blago.Če obstaja spor,ustreznimi dokazili je treba predložiti, ker elektronski izdelka vključuje težave z uporabo, video snemanje, običajni pralni delovanje, in pregled naših krhko oznake. (S. MITA)

Povratne Informacije Politike

1. Če ste zadovoljni z nakupom, prosim, pustite nas pozitiven odziv, ko ste prejeli blago, in se bomo vrnili povratne informacije na vas.

2. če je predmet, ki ima nekaj težav, nas kontaktirajte na prvič.Jaz vam bom pomagala rešiti probleme in poskušali naše najboljše, da bi si lahko satisified.

3. vesel poslovati z vami, mislim, da sporočilo bo rešila vse težave .zato, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Vesel poslovati z vami, hvala vam za vašo podporo .

Lep dan

Številka Modela Primerna za Garmin Forerunner 35 GPS watch hrbtni pokrovček zadnje case+ LCD
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
barve Multicolor izbor
Blagovna Znamka SMITATECH
Vrsta Izdelka Plošča LCD Combo
Velikost Zaslona 7-Palčni
Vrsta Zaslona Kapacitivni Zaslon

Podobni izdelki