Novi Diamant Sliko "Dekle Nosi Tančico" Diamond Vezenje Diamond Mozaik 5D DIY Krog Nosorogovo Doma Dekoracijo Darilo LY815

Nov izdelek

€5.79

€8.91

-36%

Oznake:

telovadnice tshirt ženske xl, ročaji za torbe obrti, obleko leglise ženska, čipke modrc hlačne sexi, jakna križ yamaha, honda cb 1300 pokrov, honda cb 150 pregled, gandalf čarovnikov klobuk, stekla gos stroj

Znamka: ZJZY Opomba: Naš diamond slike so brez okvirja in se ne konča.Boste morali storiti sami.Značilnosti: krog diamanti, platno, velikost, diamond zajeti platno skupaj, To je 100% polno diamond vezenje.Material: 100% popolno krog smolo diamant.Uporablja: Domov / hotel / urad dekoracijo, edinstvena darila.O okvir: ne okvir, izpolnite zahtevana dodaj na lokalni nakup okvir Platno embalaža: roll up, da bi se izognili gub Paket vključuje: polni sveder, tiskano krpo, orodja.Opomba: večje velikosti, boljši učinek.Katere koli velikosti, lahko po meri.Način delovanja 1. Glejte primerjavi miza na platno za identifikacijo vsakega diamond število in ustrezno natisnjeni številki na platno. 2. Vstavite krog koncu dotting pero v dotting cementa (pritisni in trdi, da cementa v mestu). 3. Uporabite krog koncu pisalo, da se držijo diamant in rahlo pritisnite navzdol, da odstranite dodatno cementa. 4. Trgati narazen delno film in kraj diamant na platno v skladu z ustrezno številko.

5. Po končani, rahlo pritisnite navzdol diamanti z roko ali knjigo za zagotovitev, da diamanti so trdno pritrjen.

OPOMBA Prosimo, vnesite vaše ime in priimek, vključno s prvo ime,Srednje ime in priimek, medtem ko je kar plačila.Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše stanovanje Št., Ulica,Mesto, Regijo in Državo,v nasprotnem primeru vaš paket lahko verjetno se vrne!Cut out,da,meritve lahko povzroči velikost odklon (plus in minus1-2 cm nihanje),barvna aberacija je posledica monitorji,vreme,razsvetljavo in druge dejavnike,Slike pa imajo različne barve v različnih monitorjev, vendar to ne vpliva na appearence slike,Prosimo za razumevanje.Dragi kupec, če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, nato pa bomo poskušali naši moči, da reši težave in da ste zadovoljni.To je zelo pomembno za nas in hvala za vaše razumevanje.Hvala za prihod in lep dan. [Nasveti]:smola diamond neužitne, ne pustite, da otroci igrajo, da bi preprečili nesreče, kot so požiranju.

O učinek

Večje velikosti, boljši je učinek!Vsak diamant velikost : 2.5x2.5 mm.Če je slika, je kompleksna, majhna velikost ne bo zelo dobro!Če potrebujete velika velikost vseh fotografij, nas, prosimo, kontaktirajte!

O Nas

Naše diamond slikarstva so polizdelki, ne vključujejo okvir.Ponujamo diamond vezenje orodja za vašo znamko.In bomo dajo 20% več diamantov!Čeprav naše izdelke ni najcenejši, vendar je kakovost naših proizvodov je najboljši!Ko ste končali, lahko slike pošiljate vaše slike, da nam bo pokazal, da kupci po vsem svetu cenijo!

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če ne boste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in vse nevtralne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala!

Hitre Dostave

Pozor!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.Lahko bi približno 10 do 25 delovnih dni za dostavo.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo se obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

Pogoji Prodaje

Če niste zadovoljni s točko, jo lahko vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.poslali vam bomo celotno vračilo skupaj z ladijskega stroškov takoj, ko bomo prejeli element.Vendar kupec treba plačati povratni prevoz.

Dobrodošli, Da Obiščete Naslednjič !

Slog Nove Klasične/Post-moderne
Okvir No
Material Smole
Število Barv 1-30
Vzorec Tipa PORTRET
Obrazec Enotni
Uporaba Slike
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Diamantno Obliko KROG
Blagovna Znamka ZJZY
Lepljenje Površine Polno

Podobni izdelki