20pcs/veliko Zajček Piškotek Vrečko Poroko Uslug Zajec Ušesa Sladkarije Plastično Vrečko Otroci Happy Birthday Party Uslug Okraski Baby Tuš

Nov izdelek

€2.71

€3.93

-32%

Oznake:

gume otrok mat, smok tfv8 baby očesa, gume choker 40 cm, slim hlače ženske, smok vrt. / min 2 kit tuljava, smok kože zaščitnik, shranjevanje košare polje, španija potni list primeru, trak blagovno znamko ur

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Element, ki se pošiljajo v roku 3-7 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v roku 48 ur kot običajno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš projekt.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Material Plastični
Type3 Otroci Happy Birthday Party Uslug Odlikovanja
Paket 20pcs/veliko
vzorec Zajec,Medved,Cvet
Številka Modela LD-1
Število Kosov 20pcs
1 Zajček Piškotek Vrečko
Blagovna Znamka wangchao obrti
Type2 Poroka Uslug Zajec Ušesa Sladkarije Plastično Vrečko
type4 Baby tuš
Priložnosti Materinski Dan

Podobni izdelki