Pomnilnik Doma Maroški Dekor Tuš Zavesa Letnik Building Design Poliester Tkanine Kopalnica Tuš Zavesa Nastavite s Kavlji

Nov izdelek

€10.25

€13.66

-25%

Oznake:

za dom, zavesa tuš, galter perilo set, umre zavese, evropa skladišče dostava, zavesa za živo soba, uf letnik, moški tuš, dodatno kopalnico set, kopalnica roza

Bomo napisali"Vzorec"ali"Darilo"na paket, v nižjih vrednosti, ki vam pomaga znebiti davka.Morebitne uvozne dajatve, davke & stroškov države, niso vključene v postavko ceno ali ladijski promet pristojbina.Te stroške kupca odgovornost,zato vas prosimo, preverite wirh vaš lokalni carinski urad potrdi kaj ti dodatni stroški bodo.

V Braziliji stranke,prosim, pustite nam vaše CPF(Tax ID Kodo), da se nam po tem, ko bi, da bi vaše naročilo proces hitrejši.

Nudimo storitve v roku 12 ur,vse sporočilo, ki bo odgovorila na prvo.Obrnite za Prejeto meessage ali Trgovec manager.

Sprejemamo vrne in vračilo če so elementi, ki imajo katero koli problemom kakovosti.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, 4 ali 5 zvezdic,tako vemo, da ste prejeli vaše naročilo, in so srečni s točko.Bomo naredili enako za vas!

Če so kakršne koli težave z nakupom,plese, se prepričajte, da nas kontaktirate pred odhodom povratne informacije ali odpiranje spora,tako da smo se lahko odpravili težave na pozitiven način.Kot si lahko predstavljate,svoje dobre povratne informacije so ključnega pomena za naš uspeh.

Material Poliester
Funkcija Na zalogi
Številka Modela Tuš Zavesa
vzorec maroški
Blagovna Znamka ČAR DOMA
Slog Evropa
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki