10M Črn Marmor Papir Granit Ozadje Samolepilni Števec Vrh Izmenljive Vinil Film Olupimo-Stick Polica Linijskih DIY Obrnite papir

Nov izdelek

€3.68

€4.60

-20%

Oznake:

bivanje nalepka, obrnite papir, nalepke, , vinil film, wallpap, catsuit gej, potiskane samolepilne papir zvitki, baby dino ozadje, lepilo neon ozadje, stene papirjev doma dekor državi, peoni ozadje roll

Nudimo visoko kakovost papirja kontaktne / ozadje,, ki vam pomaga, da osvežite svoj dom in pohištvo.

To okrasni samolepilni film, ki pretvori ravnih površin in je varno, da se uporablja za stene,kuhinjske omare, pohištvo, police in še več, da ustvarite edinstven, prilagojene videz.

Marmor Self Lepilo Ozadje

Material: Nadgradnja Vinyl/PVC folije MULTI-NAMEN: Pokrivna kuhinjskem pultu, pohištvo, notebook, oblači predal, obrti, nočno omarico, naslonjač, vrata in stene.Velikost: Dolžina 1m/3m/5m/10m.Širina 20 cm/40 cm/55 cm/60 cm.Značilnost: je Okolju prijazen,Nepremočljiva,Mouldproof,reliefi občutljivo,visoke kakovosti teksturo.Repositionable,Enostavno namestiti in uporabljati,Nepremočljiva in odporen na olja in enostavno čiščenje

Samolepilni - samo lupina in palico!

1.Peel off samolepilna podloga papir in palico, da vse suho in ravno površino. 2.Obstaja mreža na hrbtni strani, ki omogoča merjenje in rezanje je zelo enostaven.

Nepremočljiva in odporen na olja in enostavno čiščenje

Opombe:

1.Če kupite dva elementa ali več, bomo paket vseh elementov skupaj. 2. Barvni toni se lahko razlikuje glede na osvetlitev v prostoru, slike na steni samo za referenco. 3. Prosim, kupite dovolj zvitkih na čas, da poskrbite, da prihajajo iz iste serije, da bi se izognili barva razlika. 4.Ozadje boste prejeli imajo lahko nekatere gubice na to ali obeh koncih, vendar to ne vpliva skrb za lepljenje na steno.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.

Ponovno Vaš Prostor:

Hitra rešitev za osvežitev up površin, izrazite individualno oblikovanje idej hitro.Čas je, da začnemo s prenovo, še posebej zdaj, naše self lepilo ozadje je pripravljena podpreti svoje ideje.Prosimo, ne oklevajte, da kupite.

Navodilo Za Uporabo:

1. To lahko postavi na katerokoli gladko, čisto in suho površino kot polica, odbor, lesene omare,predale,stene,okna,stekla, itd.To je najbolje uporabiti na sobno temperaturo. 2. Pesek navzdol grobe površine pred lepljenje.Čiščenje velikih površin z blagim milom in vodo. 3. Izmerite površino za kritje.Cut filma v prave velikosti pustimo približno 5 cm dodatno prekritje na robovih je beter. 4. Peel off nosilnega papirja enakomerno z eno roko, medtem ko glajenje film na površini.Z druge strani, od sredine proti robovom.Za to je bolje, da uporabite mehko krpo. 5. Gube in zračni mehurčki se lahko odstrani z uporabo svetlobe, pritiska, od sredine proti robu.Pierce trmast mehurčki z iglo in iztisnite zrak.

Mi pripisujejo velik pomen za kupca nakupovalno izkušnjo!Želimo si imel čudovito življenje in uživajte v nakupovanju.

Če izpolnjujete vse težave, ali imajo kakšne predloge, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovorili na vaša sporočila v manj kot 12 urah.Bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave.

Površinska Obdelava Svetlobni Odsevi
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Pult, Omare, Mize, Predale, Gladko steno,
Funkcija Anti-statični
Material PVC
barve Sijajna Črna
Obračunska Enota Usd/Roll
Package Vključeni Eno roll
Značilnosti Izdelka okolju prijazen, sijajna površina, odporen na olja, enostaven za uporabo
Vinil Ozadje Tip Papir Nazaj Vinil Ozadja
Certificiranje NOBEN
vzorec marmor
Slog Sodobno
Vrsta Vinil Ozadja

Podobni izdelki