Grafični Dolge Majice S Kratkimi Rokavi Ženske Kawaii Srčkan Estetske Grunge Stil Svoboden Vrečasta Osnovne Bombaž Velike Tunika Vrhovi Plus Velikost Preobsežne

Nov izdelek

€8.18

€11.52

-29%

Oznake:

baggi majica, goth center, krpo goth, grung majica s kratkimi rokavi, velika velikost tunika, goth vrh, batik rokavi ženske, disney majica, goth, majica, tunika

Dolga Majica S Kratkimi Rokavi Obleka Ženske Poletje Grafični Egirl Estetske Grunge Letnik Korejski Kpop Svoboden Vrečasta Tunika Vrhovi Plus Velikost Preobsežne

Priporočena velikost:

Olivia model je 5'64"/171 cm in 120.65 lbs/55 kg, nositi M velikost je primerna.Vrečasta slog, Mehko 100% bombaž, da je primerna in ustreza za priložnostne in doma.

Predstavitev Modela in Izdelkov

100% Bombaž, da je zelo mehko bombažno, in tkanina ne tanka, ne skozi.Bombažne tkanine, da ste se počutim super v poletnih mesecih, Vam bo všeč ta oblačila.Zelo mehka, lepo dotik, dihanje.Visoke kakovosti izdelan, poskrbite, Da uporabite ga lahko za dolgo časa.

Predstavitev Modela in Izdelkov

Navodila Za Pranje

Pralni pranje v hladni vodi, zvečer suho.

Zagotovljena Kakovost:

Zagotavljamo vam, da vse postavka poslali vam bo isto kot slike, prikazane na discription strani, lahko pa so nekoliko barvne razlike zaradi različnih foto kota fotografiranja in zaslon chromatism.Če ne morete sprejeti nekoliko barvne razlike,prosim, ne kraj, da.

Dostava:

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Prosimo, povejte nam vaše trenutne naslov po plačilu,sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov. 3. Običajno to traja približno 15-35 delovnih dni za prihod prek China post Air Mail, in traja približno 8-15 delovnih dni. 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.

Povratne Informacije In Ocen:

1. bomo uspeli glede na vaše zadovoljstvo.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2. Če ste zadovoljni naše elemente, prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije(Pet Zvezdic). 3. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bo vedno poskušali pomagati.Prosimo, econtact nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.

Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka Germinate
Oblačila Dolžina dolgo
Ženske majice Graphic majica s kratkimi rokavi
Številka Modela t20
grafični tees ženske smiley graphic majica s kratkimi rokavi
Velika majica s kratkimi rokavi Dolga majica s kratkimi rokavi
Spol ŽENSKE
bombažna majica s kratkimi rokavi grafični tees
Material Bombaž
graphic tee graphic tee majice
Vrsta Tkanine Broadcloth
Vzorec Tipa Tiskanje
grunge stil majica s kratkimi rokavi bela majica s kratkimi rokavi
Postavka Vrsta vrhovi
Sezona Poletje
vrhovi osnovna bombaž majica s kratkimi rokavi
Poreklo CN(Izvora)
Vrhovi Tip Tees
Ovratnik O-Vratu
Slog Priložnostne
Starost Starosti 16-28 Let
Rokav Slog Redni
prevelik graphic tee prevelik ženske
plus velikost ženske svoboden majica s kratkimi rokavi
Rokav Dolžina(cm) Pol
kpop vrečasta majica s kratkimi rokavi

Podobni izdelki