Original Mpow MA1 Tleh Zanke Hrupa Izolator Brenčanje Preklic za Avto Avdio Sistem / Home Stereo Glasbe z 3.5 mm Audio Kabel

Nov izdelek

€5.13

€9.16

-44%

Oznake:

baterija razhroščevalne simbole za bluetooth, slušalke mpow, mpow zraka pike, audio bluetooth sprejemnik, bluetooth receiv, mpow bluetooth radio, mešalnik bluetooth 5, avto nalepke, mpow, chrleisur

Original Mpow MA1 Tleh Zanke Hrupa Izolator Brenčanje Preklic za Avto Avdio Sistem / Home Stereo Glasbe z 3.5 mm Audio Kabel

Odpravo Brenčanje Hrupa Delovnih Načelo Združljivi Modeli Kompakten in Prenosen Pomembna Opomba

Odpravo Brenčanje Hrupa

Odpravljanju brenčanje hrupa v nekaterih avtomobilskih zvočnikov, ko uporabljate Bluetooth sprejemnik.

Kompakten in Prenosen

Pa tako mini in lahka teža, ta mali pripomoček ne bo veliko prostora in da se lahko odpeljali.

Delovni Načelo

Delovni načelo ta hrup izolator je, da bi dosegli jasno govor/glasba z odpravo sedanjih hrupa v nekaterih avtomobilskih zvočnikov.

Združljivi Modeli

Deluje s katerim koli prenosno napravo, ki je 3.5 mm audio jack, za vaš Avto Avdio Sistem/Domov

Stereo, ko se je potopila vprašanja ostajajo.Uporablja se tudi z Bluetooth Sprejemnik/Bluetooth

Prostoročna oprema za Avto v Avtomobilski Avdio Sistem.

Številka modela MPOW MA1 Hrupa Izolator Priključek Tipa RCA Priključek Barva Črna Vrsta Hrupa Izolator Funkcijo Preklic izolacijo hrupa Aplikacijo Za dom in avto avdio sistem, zvočniki Uporabe šumov Slog Dela z avtokompletom, brezžični vmesnik, bluetooth sprejemnik

• 1x Mpow Tleh Zanke Hrupa Izolator • 1x 3.5 mm Audio Kabel

Trgovski Opomba O Plačilu>> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Pošiljki>> 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Naročila se obdelujejo v 2-7 delovnih dneh po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Večina fotografij, ki kotirajo, ki so jih sprejele naše ekipe, so 100% realne slike. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikend in praznike.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če ne prejmete vaše predmete v 30 dneh, odkar ste izvedli plačilo.prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Naš cilj je, da naše stranke zadovoljne.

O Povratne Informacije>>

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Upamo, da boste lahko obrnete na nas takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali našimi storitvami.

Številka Modela Mpow MA1 Hrupa Izolator
Tip Konektorja RCA
Vsebina Avdio
Paket Da,
WIFI Standard NOBEN
Certificiranje CE
Uporaba Šumov
Slog Delo z avtokompletom, brezžični vmesnik, bluetooth sprejemnik
Vmesnik 3,5 mm
Vrsta Hrup Izolator
Sound Track Enotni
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Funkcija Preklic izolacijo hrupa
High Definition Support NOBEN
Priključek Barve črna
Poreklo CN(Izvora)
Brezžična Vrsta Bluetooth
Podpora Apt-x No
Blagovna Znamka mpow
Podpora AAC No

Podobni izdelki