Sili Flash Stroboskopske Svetilke Avto Obračanje Prometna Varnost Opozorilne Luči Šoli Navedba Bliskavico Led Lučka Semafor

Nov izdelek

€4.38

€5.91

-26%

Oznake:

bar stroboskopske luči, amber strobe, baby kotu, svetilnik avto led, stroboscop, komplet surviv, lučka strobe, obračanje opozorilne luči, 6 head xenon strobe, mini stroboskopske luči

Značilnosti:

1. Opozorilo funkcija: trenutno, namestitev takšne stroboskopske luči je dovoljena z nacionalnimi prometnimi predpisi, vendar se ne morejo uporabljati v nobene-rog področjih, določenih s strani države ali mesta.Še posebej v megleno in deževno dni, učinek bo bolje in da bo bolje opozorilo da bi se izognili rep trčenja.

2. Novi poudarki v avto so dodani, ki izpolnjuje potrebe lastnikov avtomobilov, ki opravljajo mode in individualnosti.Ko greš na področju v skupinah igrajo, vklop utripajoča luč, ki je edinstven.

3. Vklop utripajoče luči, ko ste ustavili na avtocesti ali prilagodite vaš avto na cesti, bodo imeli opozorilo učinek, ki se lahko spomnim, prihod avtomobilov, da bi se izognila in zmanjšanje pojava nesreče.

Opis:

To se lahko pojavi na instrumentne plošče, avto, streho, vgrajen visoko-moč magneta, zložljive kabel (enako kot telefon, kabelsko telefonsko).

Specifikacije:

Velikost: 9 cm znanja 12.5

Model: BLEF-E3 z utripajočo zgornjo mejo opozorilna lučka

Shell barve: oranžna

LED lučka za noge barva: bela

Moč: 9~13W

Napetost: 12V

Trenutno: ali manj 2.5

Paket Je Vključeno:

1x semafor

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Moč 9-13W
Postavka Vrsta Stroboskopske Luči
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 12V

Podobni izdelki