Listna Oblika Nazaj Blazino Z Ajda Spanja Vzglavnik Postelje Nosečnosti Blazino Pasu Podporo Ledvenih Herniation Zaščitnik Blazine Hogar

Nov izdelek

€6.13

€8.50

-28%

Oznake:

vzglavnik ajda, mačka vratu vzglavnik, boho prevleke, Ajda, vratu u blazino massager, pokrov rdeče blazine, blazine siva, tkanine mickey mouse, vzglavnik jelenov, leav

Listna Oblika Nazaj Blazino Z Ajda Pasu Blazino Nosečnosti Blazine Za Podporo

Funkcija:

Premium bombaž - Notranji material je medicinski razred bombaž, ki lahko ohranijo svojo obliko za nadaljnjo podporo, nikoli ne gredo ravno, ni več premetavala, ponuja pravo ravnovesje podporo in udobje.

Super soft cover - pokrov je tako mehko, da z lahkoto popelje v sladke sanje.Zunanji pokrov je pralni stroj, tako enostavno čiščenje pokrova, tudi trajne pokrov omogoča zračno propustno vlakno in vlage, zelo lastnosti.

Kot nalašč razsežnost - Razsežnost je 54x34x6.5 cm, omogoča vam, da za spanje v katerem koli položaju, ustreza različnih spalna držo in se izognili obrnemo, različnih debelin, v celoti podpirajo nazaj brez vrzeli, ki pomagajo zmanjšati pritisk na noč, preprečevanje sev ledvenih mišic, lajšanje ledvenih tlak.

Multifunkcijski - Ta vzglavnik ne samo, da lahko zaščito pasu, ampak tudi lahko dajo v tele ali pod kolena, ki zagotavljajo udobje, se lahko uporablja kot podpora kolena blazino, ledvene podpore blazino,ali noge distančnik, primerna tudi za nazaj spalnik, za bolečine v križu ljudi in nosečnica.

Ergonomsko oblikovanje - Ergonomsko ledvene podpore blazino udobno prilega med vaš pas in zagotavlja največjo podporo na noč, ki daje hip, išias in bolečine v hrbtu, bolečin, ohranja vaše noge, kolk in hrbtenico v veliki poravnavo med spanjem.

Specifikacije:

Vzglavnik core tkanine: Biser bombaž + ajda lupini

Vzglavnik višina: 10.1-15 cm

Velikost: 54x34x6.5 cm

Navodila za pranje: mogoče oprati neposredno podporo ročno pranje, pralni pranje

Opomba:

Morda bo 2-3cm napake razsežnost podatkov zaradi čistega ročno merjenje.

Je morda nekoliko barva razlika zaradi različnih svetlobo in zaslon učinek.

Paket Je Vključeno:

1 x Pas Blazino

Razred /
Oblika Kot Kažejo
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela 2020
Material 100% Poliester
Del Vratu
Blagovna Znamka ISHOWTIENDA
Teža 0-0.5 kg
Niti Štetje /
Polnjenje Kot Kažejo
Funkcija Masaža
Tkanine, Štetje /
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No
Uporaba Posteljnina

Podobni izdelki