Taktično 12 Rund Shotshell Osveži Imetnik Molle Torbica za 12 Merilnik/20G Revije Strelivo Krog Kartuše Imetnik Taktično Torbica Nova

Nov izdelek

€3.90

€5.99

-35%

Oznake:

original nakladati, vrečko kartuše, molle taktični dodatki, osvežite, 12 merilnik puško, strelivo polje, vrtina 12 merilnik, pas molle torbica, 12 gaug, 12 merilnik bandolier

Značilnosti:

1 Ta vrečka je izdelana iz visoko kakovostnega 1000D najlon tkanine.To je močan, trajne in odporne na obrabo.To je tudi vodoodporna in anticorrosive.To ne bo zbledi, čeprav to ni enostavno, da zgnije v vodo.

2 torbica' s back je zasnovan z Molle sistem, ki se lahko naložijo v telovnik, pas, nahrbtnik in drugih orodij za uporabo, nosijo različne načine, je multi-funkcionalne prostem orodje.

3 Ta vrečka je kavljem in zanke zapiralo, ki ga modela, ki je enostavno odpreti in zapreti, da lahko učinkovito preprečevanje padca predmetov, lahko imajo 12 krogel ali lahko postavite nekatere druge manjše predmete v njem.

4 Ta vrečka je pogosto uporabljajo in jih lahko uporabljate kot svetilko vrečko, spray vrečko in razni vrečko, ki prinaša veliko ugodnosti, dejavnosti na prostem.

5 oblikovanje vreča je kompakten, majhen, lahek, enostaven za prenašanje in enostavna za uporabo.

Specifikacije:

Material:Najlon 1000D

Teža:0.12 kg/4.2 oz/lb 0.26

Barva:Črna,zelena,rumena,večbarvni

Primeren za:Lov,šport na prostem

Spol:Moški,ženske,unisex

Tip:Torbica Za Strelivo

Značilnost:Trganje Odporni,molle sistem,lahki,prenosni

Velikost:20x10x6cm

Paket je vključeno:

1x molle torbica

Pakirano:opp vrečko

Številka Modela Torbica Za Strelivo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Balight
Material Najlon

Podobni izdelki