1/2",3/4" Cev, Nosilec za Kmetijstvo Pribor Vrt PVC Cevi Izhaja Imetnik Vrtnarsko Opremo in Orodja, 100 Kos

Nov izdelek

€10.71

€18.46

-42%

Oznake:

gardena sprinkler, priključek cevi pvc, priključek žice, 1 din držalo, odbor orodje imetnik, gardena orodje, spojler verna, cabl priključek, PVC cev, obleko pvc

100% popolnoma nova in visoke kakovosti Barva: Črna Plastika DN16 ali DN20 cev imetnik kot Nalašč za namakanje vaš cvet, rastline, trave, kmetijstvo, vile, industrijske namakanje!Enostavno namestitev!Voda je na splošno uporabljajo nizko-tlačni DN16 ali DN20 cevno držalo!Trpežne in dolgo življenjsko dobo, ki so splošno sprejeti s strani uporabnikov.Povezava velikost: Zunanji premer cev 16 mm ali 20 mm cev.Pakiranje: 100 Kosov Te trpežne plastike kapljično zalivanje kolov, ki se uporabljajo za varno DN16 DN20 cevi in mikro rastlin v tla.

Ti kapljično cev kolov, ki so univerzalne in delo z vsemi zalivanje kapljično namakanje sistemi za do-it-mojstre in trato in vrt strokovnjakom.

Ali ste kar prilagoditve obstoječe dripper sistem ali ustvarjanje novih mikro namakalni sistem, to kapljično kocki je samo tisto, kar potrebujete.Opomba To je ročno merjenje je lahko 1-2 mm napako.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Dostava ◆ Smo običajno ladja vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo.

◆ Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to ponavadi traja 10-30 dni po navadni pošti(Pk-termeptuj.si Standardne Dostave,epacket,kitajska post air mail itd.).

◆ Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Če vaš nakup zaščito čas teče ven, vendar še vedno ni prejela element, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da se razširi Zaščitna času naročila.

1. Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas positiver povratne informacije s 5 zvezdic. 2. Če imate kakršne koli težave,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da se rešitev.Moramo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

barve črna
Material Plastični
Velja za 16 mm,20 mm, cev je
STANDARD Din
Ime DN16 ali DN20 cev imetnika
Povezava velikost O 16mm,20mm
Prednosti Hitro Povežite 16 mm,20 mm, cev za zalivanje
Številka Modela 10480,10481
Blagovna Znamka Govori-Zadovoljen
Plastika Tip PP
Uporabite za Vrtovi, Rastlinjaki Travnik Namakanje Namakanje Kmetijskih
Vrt Vode, Priključek Vrsta Nosilec za cev
Kategorija Povežite se kapljično namakanje cev
Vrsta zalivanje kompleti Pribor

Podobni izdelki