Oklep Viteza, Pero, Držalo z Mečem Dodatek na Eno Koleno Položaj Srednjeveško Temo Smolo Dekoracijo za Office Na Zalogi

Nov izdelek

€23.42

€37.78

-39%

Oznake:

samurai moč, oklep, oklep japonski, srednjeveške stenske, zgodovinsko sliko, meč imetnik moški, samuraji meč igrača, zgodovinski srednjeveški oklep, powace, model lobanje, zelena tara kip

Oklep Viteza, Pero, Držalo z Mečem Dodatek na Eno Koleno Položaj Srednjeveško Temo Smolo Dekoracijo za Office TSH Trgovina

Značilnosti:

1.Desk Organizatorji: Oklep Viteza, Svinčnik Imetnik dol na kolena, roke dvigne, da držite pero.

2.Najboljši Partner: Ta pogumni vitez, ki bo imel vaš kul peresa gor, zato lahko vedno najdete ga v najhitrejši čas in poskrbite, da bo vaš izvršni kul pisala je vedno pripravljen za karkoli besede morajo potekati od njega.

3.Večfunkcijsko: Ta izvršni vitez svinčnik imetnik prihaja z mečem opremo, ampak on je ravno tako srečni, da imajo vse druge stvari, kot so pismo odpirač, spork, razor, svetilka, očala itd.

4.Fantastično Darilo: To pero, držalo za mizo s fantastično obliko, izgleda super na mizi okras za moške.Odlično kot Podjetje, nagrado, Rojstni dan, Božič, Dan Otrok Darila.Primerna za pisarne, študija in dnevna soba itd.

5.Pišite Nam: Če je kakršna koli vprašanja s vaš vitez pero, držalo, prosimo, da nas kontaktirate, da se zadovoljivo rešitev.

1 x Pero, Držalo

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki