MPPT 60A Solarni Polnilnik Krmilnik 12V 24V 36V 48V Auto Zaslon LCD Solarni Regulator za Max 150V solarnimi Vnos ML4860

Nov izdelek

€143.40

Oznake:

sončna plošča, polnjenje mppt regulatorji, 10 solarni grelniki vode, mppt, deset solarni bojler, škarje, ml2420, pwm solarni polnilnik, mppt solarni, 42v 4a

MPPT 60A Solarni Polnilnik Krmilnik 12V 24V 36V 48V Auto Zaslon LCD Solarni Regulator za Max 150V solarnimi Vnos ML4860

Ta izdelek lahko vodijo spremljanje solarnimi je pridobivanje električne energije in sledenje najvišje napetosti in toka vrednosti (VI) v realnem času, kar omogoča sistem za polnjenje baterije v največjo moč.To je oblikovano za uporabo v off-grid sončne fotovoltaične sisteme za usklajevanje delovanja sončne celice, baterije in obremenitev, ki deluje kot jedro krmilne enote v off-grid fotovoltaičnih sistemov.Ta izdelek ima LCD zaslon, ki lahko dinamično prikaz obratovalnega stanja, obratovalnih parametrov, krmilnik dnevniki, parametri nadzora, itd.Uporabniki lahko preprosto preverite parametre za ključe, in spremenite parametre nadzora, da zadovolji različne sistemske zahteve.Upravljavec uporablja standardnega Modbus komunikacijski protokol, ki je enostaven za uporabnike, da preverite in spremenite parametre na svoje.Poleg tega pa zagotavlja brezplačno programsko opremo za spremljanje, da smo uporabniki maksimalno udobje za zadovoljitev njihovih raznolikih potreb za nadzor na daljavo.S celovito elektronsko napake self-odkrivanje funkcij in močnih elektronskih funkcije za zaščito zgrajena znotraj krmilnik, sestavni del škode, nastale zaradi namestitev napake ali okvare sistemov lahko izogibati v največji možni meri.Z napredno dual-peak ali multi-peak tehnologije za sledenje, ko sončne celice je shadowed ali del plošča ne, ki izhajajo iz več vrhov na I-V krivulje, krmilnik je vedno možnost, da natančno slediti največjo moč točke.

Vgrajen maximum power point tracking algoritem, ki lahko bistveno izboljšati energetsko izrabo učinkovitost fotovoltaičnih sistemov in zviša učinkovitost polnjenja s 15% na 20% v primerjavi s konvencionalnimi PWM način.

Kombinacija več sledenje algoritmov omogoča natančno sledenje optimalna delovna točka na I-V krivulja v zelo kratkem času.

Izdelek se ponaša z optimalno MPPT sledenje učinkovitosti do 99.9%.

Napredno digitalno napajanje tehnologij, dvig vezje je energetska učinkovitost konverzije, da se tako visoka, kot 98%.

Drugačno polnjenje možnosti programa, vključno s tistimi za gel baterije, zapečatene baterije in odprite baterije, ki meri tisti, itd.so na voljo.

Krmilnik funkcije omejeno trenutno polnjenje način.Ko sončni panel moči preseže določeno raven in polnilni tok je večji kot nazivni tok, regulator samodejno nižja za polnjenje moči in bi polnilni tok na ocenjeno stopnjo.

Trenutna velike trenutni zagon kapacitivni obremenitve je podprta.

Avtomatično priznavanje napetost akumulatorja podpira.

LED fault kazalnikov in LCD zaslon, ki lahko prikaže nepravilnosti informacije, pomoč uporabnikom, da hitro prepoznavanje sistemskih napak.

Zgodovinski shranjevanje podatkov funkcija je na voljo, in se podatki lahko hranijo največ eno leto.

Krmilnik je opremljen z LCD zaslon, s katerim lahko uporabniki ne le preverite napravo, delujejo podatkov in stanja, temveč tudi spreminjanje krmilnik parametrov.

Krmilnik podpira standard Modbus protokola, ki izpolnjujejo komunikacijske potrebe različnih priložnostih.

Vsa sporočila so električno izolirana, tako da lahko uporabniki prepričani v uporabi.

Upravljavec uporablja vgrajeni nad temperaturo zaščite mehanizem.Ko temperatura presega nastavljeno vrednost, polnilni tok se bo zmanjšal v linearnem razmerju do temperature in praznjenje bo obstala, tako omejili dvig temperature upravljavca, učinkovito vodenje upravljavca pa poškodovana zaradi pregreje.

S pomočjo zunanjega napetost akumulatorja vzorčenje funkcije, napetost akumulatorja vzorčenje je izvzeta iz učinek skladu izgubo, zaradi česar nadzor bolj natančno.

Featuring a temperatura osvetlitve funkcije, krmilnik lahko samodejno nastavi polnjenje in praznjenje parametre, da se razširi na baterije življenjsko dobo.

Krmilnik ima tudi baterijo, nad temperaturo zaščite funkcijo, in ko je zunanja baterija temperatura preseže nastavljeno vrednost, polnjenje in praznjenje bo treba zapreti, tako kot za zaščito komponent od tega, da poškodujejo pregreje.

TV razsvetljavo varstvo

1.Indikator polnjenja

2.Indikator napolnjenosti baterije

3.Obremenitev indikator

4.Nepravilnosti indikator

5.LCD zaslon

6.Operacijske tipke

7.Namestitev luknja

8.Sončne celice "+" vmesnik

9.Sončne celice "-" vmesnik

10.Baterije "-" vmesnik

11.Obremenitev "-" vmesnik

12.Baterije "+" vmesnik

13.Obremenitev "+" vmesnik

14.Zunanje temperature, vzorčenje vmesnik

15.Napetost akumulatorja odškodnine vmesnik

16.RS232 komunikacijski vmesnik

17.RS485 komunikacijski vmesnik

Model ML4860 Sistem Napetost 12V/24V/36V/48V Auto No-Load Izguba 0,7 W ~ 1,2 W baterijska Napetost 9V ~ 70V Max Sončno Energijo Vhodna Napetost 150V Max Power Point Napetost Področje uporabe Baterije Napetost +2V ~ 120V Nazivni polnilni tok 60A Nazivno tokovno Obremenitev 20A Max kapacitivni nosilnost 10000uF PV Sistem Max nazivna Moč 800W/12V 1600W/24V 2400W/36V 3600W/48V Učinkovitost Konverzije ≤98% MPPT Sledenje Učinkovitosti >99% Temperatura osvetlitve koeficient -3mv/°C/2V(Privzeto) Delovna Temperatura -35°C ~ +45°C Raven Zaščite IP32 Polnjenje Način MPPT(Maximum Power Point Tracking) Način Komunikacije RS485, RS232 Višina ≤ 3000m

Uporaba Krmilnik Za Razsvetljavo
Največ Sončne Energije Vhodna Napetost 150V
PV Sistem Max Vhodna Moč 800W/12V; 1600W/24V; 2400W/36V; 3200W/48V
MPPT sledenje učinkovitosti >99%
Številka Modela ML4860
Nazivni polnilni tok 60A
Nazivno Tokovno Obremenitev 20A
Sistem Napetost 12V/24V/36V/48V Auto
Največji Tok 60A
Napetost Akumulatorja 9V ~ 70V

Podobni izdelki