Asgard M. 2 SSD M2 PCIe NVME 500 GB 1TB 2TB Pogon ssd 2280 Notranji Trdi Disk za Prenosnik z Začasni pomnilnik

Nov izdelek

€63.74

Oznake:

m.2, asgard loki, m2, york, kindspec, ssd 1t tb, m2 ssd, hd ssd, sata ii ssd, m2 nvme

Asgard M. 2 ssd M2 PCIe NVME 500 GB 1TB 2TB Pogon ssd 2280 Notranji Trdi Disk za Prenosnik z začasni pomnilnik

Opomba : Za huananzhi x99 serije matične plošče , in druge x99 seriji , je ne more fit z našo blagovno znamko izdelka , prosimo, upoštevajte, in ga postavite na pravo pot ,in to ne more podporo kot zunanji ssd z USB primeru ali adapter , prosimo, namestite in uporabite v pravo pot , hvala .

Prosimo, upoštevajte, da je zgoraj vse podatke, ki temelji le na naša testiranja,100% realno testiranje,ampak dejansko uspešnost, se razlikuje od gostitelj,operacijskega sistema in aplikacij.

Po podatkih mednarodne stander 1000KB/1 GB=1 MB ,ampak operacijskem sistemu, uporabite dvojiško algoritem, tako actural zmogljivost =normalna Zmogljivost x 0.93,dejanska zmogljivost ni popolnoma enaka normalni zmogljivosti .to lahko prikažemo manj v OS, kot nekateri zmogljivosti je rezervirana za firmware v SSD .Prosimo opazil ,hvala ..

Pred uporabo ga je treba prosimo, desno kliknite "Moj računalnik-Upravljanje-Device manager (upravitelj naprav-disk drive" in našli naše SSD.Prosimo, ne formatirajte in razdelite .

1)Q :Dostava

O: preverite, ali je vaš naslov za dostavo in kontaktna ime prav.

Prosimo vas vljudno opozoriti, da oversea dostava bodo vplivali številni dejavniki, kot so po meri predelavo,post stavke in tako naprej .Zato vas prosimo, da nas kontaktirate, da podaljša prejemanje časa, če ne boste dobili vaše predmete v času,in ne boste izgubili svoj denar.

2)Zakaj zmogljivosti ssds prikazana v računalniku, bodo manj ?

A: Po podatkih mednarodne stander 1000KB/1 GB=1 MB ,ampak operacijskem sistemu, uporabite dvojiško algoritem, tako actural zmogljivost =normalna Zmogljivost x 0.93,lahko kažejo manj v OS, kot nekateri zmogljivosti je rezervirana za firmware v SSD .Tako dejanske zmogljivosti ni popolnoma enaka normalni zmogljivosti .prosimo opozoriti, hvala .

3)Q:kaj pa garancija?in donosnost strošek?

O:prepričajte se, da vsi ovni bili testirani in 100% pred odpremo,če poskušal vsak način vam ponujamo še vedno ne more rešiti vaših težav,lahko imamo opraviti zamenjavo.elemente je treba poslati nazaj za lokalni pošti air mail(ne sprejema, DHL/FEDEX/UPS/TNT,ekt) ,ko številko za sledenje na spletu,bomo poslali nove.

Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in v stanju,,prosimo za razumevanje.

Vrsta Vmesnika M. 2 2280
Paket Da,
Nand Flash Tip TLC
Krmilnik SMI2262EN
Postavka Stanje Nova
Vrsta Notranji
Blagovna Znamka asgard
Številka Modela AN3 2TNVMe M. 2/80
Za Branje/Pisanje Hitrost do 3400/3000MBS
Velikost PCI-e
Certificiranje ROHS
Slog ssd
Uporaba Prenosni računalnik
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki