KS-611 1/2/3 Banda, 80*80 Slog Pametno Stenske Luči Stikalo Brezžične z Fizični Gumb za Delo z Alexa, Google doma in IFTTT

Nov izdelek

€13.78

€14.51

-6%

Oznake:

plug wifi, doma smart, ravnovesje newton, cigare plakat, koreja plug, multi smart plug, ifttt wifi, več vtič v vtičnico, homekit stikalo, 3 banda smart stikalo nas

KS-611 1/2/3 Banda NAM 80*80mm Slog Pametno Stenske Luči Stikalo za Brezžični s Telesno Gumb Združljiv z Alexa, Google doma in IFTTT, Št Hub zahteva, Enostavno in Varno namestitev Fizični GUMB - To stenske stikalo je normalno design lahko ročno vklopite luči ali stropni ventilatorji in izklop.Prav tako deluje v redu ročno brez internetne povezave.Glede na dotik občutljiv stikala, ne zahteva premišljeno dejanje s prsti, da vklopite in izklopite.No lepilo, ki se uporablja tako ni obraz ploščo živahen off vprašanja.PAMETNI APP NADZOR - lahko samo kliknite na in izklop z pametni telefon brezplačno aplikacijo, imenovano "Smart Life", sinhronizirane v WiFi tako enostavno je to.Z aplikacijo telefon lahko postane daljinski upravljalnik za stikala za luč, zaradi česar je zelo priročna, tudi če vas ni doma, lahko vklopite luči in izklop ustvarjanje nekdo na domači sceni.Združljiv w/Android 4.1 ali višja & iOS8 ali višje.ENOSTAVNA NAMESTITEV & SETUP - Opomba: Zahteva Nevtralno žice; To je ena (solo) stikalo; podpira Samo 2,4 GHz fi (802.11 b/g/n), Podpira samo en način vezja.Prosimo, preverite vaše stene polje razsežnost pred nakupom; Predlagamo, napeljave polje plastike kot kovinski morda ovirajo wifi povezava, vendar to ni bila potrjena; Izdelek je 100% testiran pred odpremo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Smo iskreni, da vam pomagamo.ALEXA GLASOVNI NADZOR - Deluje odlično z Amazon Alexa Echo Pika Google Pomočnik in IFTTT za glasovni nadzor.Boste imeli doma, ki jih lahko nadzirate s svojim glasom, tako kot vse futurističnih filmov obljubil, samo reči "Alexa vklop prednjih luči." in to je o iz udobja vašega postelja ali kjerkoli.To je res zabavno, da samo hodi in pravijo, "Alexa obrnite moja luč off".ZGRAJENA V NAČRTOVANJE TIMER - prevzemite popoln nadzor nad vaš dom ali pisarno luči zaradi urnik števec, ki vam bo omogočilo, da načrt točen čas, luči in naprave izklopljene.Prihranite energijo in denar na račune, ki jih načrtuje poraba električne energije vsak dan.Prav tako lahko zaščitite svoj dom, kot luči bo treba vklopiti ali izklopiti, kot je časovnik je določiti tudi, ko niste doma, če želite.

KS-611 NAS, 80*80 Slog Pametno Stenske Luči Stikalo za Brezžični s Telesno Gumb

Funkcija:

1. Mobilni Daljinski Upravljalnik 2. Čas 3. Odštevanje 4. Delitev 5. Zaščita pred preobremenitvijo 6. ON/OFF Fizični Gumb

Napajanje način:Nevtralna+live wire Nazivna Napetost: AC100V-240V(50/60 hz) Moč Naložiti:INC 600W(Maks.)/Banda LED 150W(Max)Banda Brezžični standard: IEEE802.11 b/g/n Delovna frekvenca: 2.412-2.484 MHz Statične Izgube Moči: Delovno Okolje: -20°-75° Delovna Vlažnost: 10% - 80% Velikosti: 80*80*42.8 mm

Pametna stikala za luč standard v steno pametno vtičnico,telefon priključite neposredno ni treba getway,predelujejo kakršnokoli doma v pametno doma z pametna razsvetljava, krmiljenje posodo,Nexete pametno vtičnico brezžični nadzor vklop/izklop funkcije, ki je združljiv z žarnice, LED, Xenon, Halogenske, fluorescentne žarnice in navijači.(Posode, zahteva v-stenska namestitev z hardwired povezave,enostaven za namestitev.)

Značilnosti:(Izdelovanje vaš pametni dom)

1.Deluje z Amazon Alexa za glasovni nadzor (Alexa napravo kupite ga posebej) - Priklopi neposredno na Alexa.

2.Deluje z Google Asistent za glasovni nadzor - Priklopi neposredno na Google Doma.

3.Glasovni nadzor vašega doma, "Alexa, pa luči na verandi" ali "Ok Google, vklopite [Vse] Na" .

4.Nadzor vaš luči, od kjerkoli z uporabo prosto "Smart Life "ali "Tuya Smart" aplikacije za iOS in Android, št hub, ki zahteva .

5.Poenostavite nadzor vašega doma Avtomatizacijo, ki temelji na časovni razpored ali sončni Vzhod/Zahod, enostavno združite vaše naprave v sobe, in ustvariti osvetlitev scene.

6.Integracijo z IFTTT, uporabljajo auto-flowtronic zaporni v omarah, hodnikih in kopalnice; plus sodelujejo domači vs stran - kot nalašč za počitnice.

7.Zahteva Nevtralno Žice; Prosimo, preverite električno infrastrukturo in če niste prepričani, se posvetujte z električno strokovno.

Do-It-Yourself lahko enostavno namestite

Preverite Združljivost

1. Nadomešča Enotnega tečaja preklopite samo.

2. Ni združljiva s 3-steznimi(multi lokacijo nadzor) stikala.

3. Nevtralno žice, ki zahteva.

Navodila Za Hitro Namestite

1.Izklop napajanja na odklopnika za preklop ste zamenjava.

2.Odstrani stare stikalo( fotografiranje za kasnejšo uporabo)

3. Namestite KS-602 stikala za luč.Preverite vse žice, ki so varni.Live/Obremenitev žice, ki morata biti povezani, kot je prikazano.

4.Vijak Stikala za Luč in priložite faceplate.

5. Obrnite moč nazaj.

6. Nastavite stikalo na vaš pametni telefon.

Blagovna Znamka rillpac
Prenapetostna Zaščita Da,
En USB Max Izhod NOBEN
Število Vtičnic 1
Vrata USB Število NOBEN
Ozemljitev Standard Ozemljitev
Vrsta Električne Vtičnice
Številka Modela KS-611
Nazivni Tok 10A
Nazivna Napetost 100-240V
Podpora Hitro Polnjenje No
Zaščita Pred Preobremenitvijo Da,
Sinhroni Popravka Tehnologije Da,
Nazivna moč 600W
Sub-control Stikalo Da,
Glavno Stikalo Da,
Uporaba Industrijska
Podaljšek Dolžine NOBEN
Wifi Da,

Podobni izdelki