Tuš Zavesa Kljuke, Kovinski Obroči Tuš Zavesa Kljuke Obroči Kopalnica Tuš Zavese Palice Komplet 12 Črni

Nov izdelek

€4.24

€6.74

-38%

Oznake:

zavese kavelj, stenske, cortina de, de coussin, led zavese kljuke, zavese imetnika, posnetek zavese, korejski zavese kljuke, pripomoček za zavese, cortinas de, de cortina

Slike izdelkov in opis le za referenčne namene, zato vas prosimo, glejte predmet proizvodnjo.

TRAJEN KOVINSKI - tuš zavesa obroči so izdelani iz trpežne, visoko kakovostne kovine.Premaz prevlečeni na naslovnici tuš zavesa obroči, ki omogočajo uporabo v vlažnem okolju kopalnica.

ENOSTAVNO DRSNE - Zgrajen sferične valj, žogice tuš zavesa kljuke, zmanjša trenje in naj kljuke drsijo čez palico gladko, brez truda na vseh.

PREKRITA & POLIRANO - kovina je prekrita in polirani na naslovnici izboljšati odpornost na rjavenje.Ti tuš kljuke, ki se uporabljajo tudi kot elegantno dekor za vašo kopalnico.

TEŽKA ZAPIRANJE KLJUKE - Teh kovin, tuš kljuke so dovolj močni, da imajo težke tuš zavesa.Zaprti-zaprta zasnova jih naredi preprečevanje zavese iz zdrsa off prstanov.

za standardne 60 " ali 72 palca odpiranje. 12 v enem paketu, se lahko srečujejo količina povpraševanja za eno običajno kopalnica.

Barva: Črna

material: kovina

Vsebina paketa:12 x Tuš Zavesa Kljuke Obroči

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte Pk-termeptuj.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1. Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2. Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3. Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4. Nudimo tako post dostava in express dostava.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

OPOZORILO: Express dostava vključujejo DHL, EMS, Pk-termeptuj.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni. (To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo Zanesljiv prodajalec.

Strokovno poprodajne storitve za naše stranke.

Če obstaja kakršno koli vprašanje o da, prosimo, obrnite na nas vnaprej ,bomo vedno tukaj, reševanje težav, za vas.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.

Hvala!!!

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki