Babyland Plenice - Zajema 15pcs/Veliko Nastavljiv Krpo Nappy ECO-Friendly Baby Plenice Za 0-2 Let Star Dojenček Moj Chioice Modeli

Nov izdelek

€37.96

Oznake:

abdl baby plenic, eko, abdl plenic za odrasle, huggies baby razvaja, plenic za enkratno uporabo, zobna nitka voljo, merries goon plenice, babyland žep plenice, babyland krpo plenic, kitajski bambusov gozd

Tam so 15pcs Krpo Plenice Microfleece Žep Plenice (Brez Mikrovlaken Vložki)

Lahko Izberete Modelov :)

Ker ti veliko plenice brez mikrovlaken vložki,ki jih lahko kupimo 2 serije mikrovlaken vložki za uporabo skupaj z normalno plenic , tukaj je link :

Za enostaven ,lahko dodate moj whatsapp ,potem smo lahko klepet na spletu :

Whatsapp :+8615175156061

1.Stegnjenje Tkanine za udobno prilegajo,

2.Nepremočljiva zunanji PUL

3.Nastavljiv snap

Opis: Kvadratni krila, Bele snaps, 3X3 snap navzdol, dveh vrstic snaps prilagodite waistlin

naše mikrovlaken vstavite absorbirajo urin, hitro in zmanjšanje onesnaževanja

1. Stegnjenje Tkanine iz Poliestra Nepremočljiva PUL zunaj;

2. Notranji: 100% mikro-polarni flis materiala na debelo z zračno propustno vlakno, Preprečevanje kožo, ki trpi plenic izpuščaj;

3. Svetle barve: Modra,Zelena,Rdeča,Roza,Rumena,Oranžna,Vijolična in Bela.Znanost dokazuje, da so svetle barve, je dobro, da otroka na okoljske spoznavanja.

5. Ena velikost disign: S. M. L vse v eni velikosti.Naše plenice bi lahko fit maso od 3 do 13 Kg.

In mi lahko dobavi posebne velikosti v skladu z zahtevami kupcev.

6. Vse dodatke, ki naše krpo plenice, ki prihajajo iz znanih in odgovorni dobaviteljev.Naše plenic materialov, se odobri dovoljenje Zaupanja v tekstil testirani na škodljive snovi v skladu z Öko-Tex Standard 100 in dobili potrdilo o SGS dovoljenja.

Zakaj izbrati Krpo plenic :

Nobenih kemičnih krpo plenice, ki so kemično brezplačna v primerjavi plenice za enkratno uporabo.Dihanje – material omogoča zraku, da kroži svobodno & ohranja otroka dnu kul, da se prepreči plenic izpuščaje.Zdravo bum-bum – nižje tveganje plenic izpuščaje ali bakterijske rasti.Neznatan usposabljanje - veliko otrok porabili manj časa na neznatan usposabljanje, ko so na krpo plenice.Priročen – manj verjetno, da puščanja zaradi svoje zavarovana elastična gusset in nastavljiv pasu.Bodite prijazni do matere zemlje – krpo diapering bo iz nas, ki prispevajo k bolj smeti.So simpatični krpo plenice, ki pridejo v tako veliko modelov in barv.Preprosto čudovit!Prihranite Denar - začetni stroški za krpo diapering lahko malo draga.Vendar pa boste prihranili veliko na dolgi rok.

Obvestilo:pozdravljamo OEM naročila!

Količina v 300pcs, smo lahko dostave v 48 urah.

Mi ladje po vsem svetu.Mi lahko ladja z zraka, po morju in po express podjetja, kot so DHL, EMS.Veseli smo, da ponudbe vzorec za naše nove stranke, naša minimalna količina naročila je 50pcs.

Starostni Razpon 13-24m
Razvrstitev Plenic
Spol Unisex
Poreklo CN(Izvora)
Primerna teža 3-15 kg
Postavka Vrsta Pleničke
Količina 15
Blagovna Znamka Babyland
Številka Modela Drugi
Material Nepremočljiva Poliester

Podobni izdelki