Stekleno kroglo lamparas de techo colgante moderna kuhinja lestenci visi svetilka nordijska dekoracijo doma avizeler lamparas de techo

Nov izdelek

€139.92

€174.90

-21%

Oznake:

35 mm aluminijasto ohišje, 35mm pc sync kabel, 35 mm sveder sveder hss, 35 mm rca izhod za slušalke, 35mm keramični vode, 35 mm objektiva fuji, 35 mm vijake 20 moa, 35mm apple foxconn, 35mm priročniku usmerjevalnika

Nasveti: 1. Kupec nosi tovora. (cena blaga v tej trgovini ne vključujejo tovorni)

2. Ker vsak kupec, ki se nahaja v različne regije in teža in volumen vsakega izdelka so različne, je težko določiti enoten standard za tovorni promet.Svetilke in luči pripadajo krhko proizvodov, ki jih ni mogoče poslati po navadni pošti.Na splošno, logistike in hitre dostave se uporabljajo.Ekspresna dostava neposredno na določeni naslov, Jiangsu, Zhejiang in Shanghai express dostava na splošno prispejo v roku 3 dni, in ekspresna dostava izven province na splošno prispejo v roku 2-4 dni (razen v nekaterih primerih).Logistika ponavadi pridejo v 3-10 dni, odvisno od razdalje.Nekatere površine ne smejo imeti neposrednega logistike mest in je treba transshipped, torej čas, ki bo nekoliko več časa.Če se kupec odloči, ekspresna dostava, to lahko plačilo express pristojbino v naši trgovini, in naši trgovini bo plačal tovorni prvi. (predlagamo, da se gosti morajo plačati vnaprej, ker ravnanje takse in druge pristojbine se zaračunavajo na podlagi osnovne tovornega za splošno prihodu).

3. Če se odločite, logistika, lahko izberete plačati v naprej ali plačati po prihodu, ki sta isto poštnino.Logistika dostave ne zagotavlja vrat do vrat.Če obstaja potreba za vrat-do-vrat dostave, dodatne pristojbine, se zaračuna.Posebne pristojbine se lahko dogovorijo z logistično podjetje po tem, ko dojenček pride na logistično podjetje je vtičnico.

4. Ker je kupec v različnih regijah, je težko, da bi poenotili logistika tovornega prometa.Zato je logistika tovorni se plača pri dvigovanju blaga.Prosimo, bodite neposredno logistično podjetje pri dvigovanju blaga. (Opomba: ID kartico prejemnik mora predložiti pri dvigovanju blaga)

Material Kovine
Številka Modela 2
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Napetost 220V
Osnovna Vrsta E27
Slog Sodobno
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop
Certificiranje CCC
Zaključek Železo
Mesto Hotelski Sobi
Tehnika Neprevlečeni
Blagovna Znamka DEEVOLPO
Lampshade Barve Bela
Število svetlobnih virov 1
Garancija 1
Je Svetil Vključeni Da,
Poreklo CN(Izvora)
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Postavka Vrsta Obesek Luči
Vir Napajanja AC
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Zatemniti Da,

Podobni izdelki