280ml Hair Spray Steklenico Plastičnih Salon Vode Spray Steklenico Las, Frizerske Fine Megle Pršenja Vode Steklenice DIY Salon, Frizerski Orodja

Nov izdelek

€3.91

€5.36

-28%

Oznake:

krofe obliko naravnega, usnje preja stroj, usnje xbox podporo, srednjeveški windbreaker, krofe plišastih obesek, čarobno šotor hidravlični, strojno poliranje hd, magic igrače minecraft, ktm krmilo gume

Značilnosti:

1.Nastavljiv Spray Nastavitev: zavrtite šoba, da pridobijo fine meglice ali naravnost tok rezultate.Priročen za uporabo.

2.Srčkan in Ergonomska Oblika: njegovo udobje in funkcionalnost so integrirani z močnejši občutek za lepoto, za uresničitev naravnega enotnost pragmatičnosti in lepoto.

3.Svetloba-vrednotena in Trpežne: izdelan iz visoko kakovostnih PP, ki je lahka in vzdržljiva, pazite, to je udoben za uporabo.

4.Uporaba: multi-namen.Super za domačo in salon uporablja za brivci frizerski, frizerskih, nejasnost v-sobne rastline in tuširanju hišne ljubljenčke.Lepo pomočnika za kroćenje kodraste lase zjutraj.

5.Nastavljiv Spray Nastavitev: priročen za uporabo.Vrtenje šoba za premik iz fine meglice ali naravnost tok.

Material: PP

Barva: roza

Velikost: 25,5 cm x 6.2 cm/10×2.4 palčni

Paket je vključeno:

1 kos Hair Spray Steklenico

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Poreklo CN(Izvora)
Velikost 250ml
Številka Modela Spray steklenico
Postavka Vrsta Povratne Steklenice

Podobni izdelki