Pelroo po Meri Kitara pickguard Za MIJ Jack in Danny Jazzmaster kitara pickgaurd Le Eno pickup, Modra peal lupini

Nov izdelek

€20.39

€24.87

-19%

Oznake:

kitara p90 pickup, celotno sg pickguard, rjava pickguard hss, pickguard strat, pickguard ssh, saphue zamudo, pickguard, Pleroo, kitara jaguar, fleor pickguard

Pelroo po Meri Kitara pickguard Za MIJ Jack in Danny Jazzmaster kitara pickgaurd Le Eno pickup, Zaščiteni po vsej nadzor votlini; Gradnja Kakovostnega materiala - 4Ply Blue pearl lupini popolnoma Novi Z Zaščitno folijo Na Vrhu, To je kakovost kitare pickguard; Veliko izdelek slike v opis.

Paket vključuje: 1 kos pickguard in 13 kos montažni vijaki.

Odpremo in ravnanje

· Zagotavljamo vam, da ladja v roku 48 ur po za potrditev plačila (razen Praznik in Vikend).

· Za ZDA stranke, bomo poslali preko ePacket dobave iz Kitajske, je v navadi bodo prišli v 7-12 delovnih dni.Za druge stranke, bomo poslali po standardni mednarodni pavšalni znesek poštnine način, lahko traja 15-30 dni.Ste vedeli, mednarodni ladijski lahko traja nekaj dni, nam velikodušno razumeti .

· Poštna zavarovanje je na voljo za vse poštne izgubo in škodo.Nismo odgovorni za kakršno koli nezavarovanih predmetov izgubi med pošte.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornosti, ki se lahko iskali na vaši državi, povezanih oddelkov.

Povratne Informacije & DSRs

· Zanašamo na ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas .Če imate radi svoje predmete prosim, pustite me dobre povratne informacije and5 star DSR rating

Če imate kakršna koli vprašanja glede artiklov, prosimo in se obrnite neposredno na nas, bomo poskušali naši moči, da vam služijo

Stik Z Nami

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Blagovna Znamka Pleroo
Številka Modela Jack in Danny
Tip Vtiča JP Plug
Vrsta Guitarpickguard

Podobni izdelki