1pcs solarnimi 40W ETFE Pol Prilagodljiv Solarni Panel 40W 12V Mono za Karavane Doma Off Gird 12V Baterija se Polni Moči

Nov izdelek

€74.60

Oznake:

fotovoltaičnih 100, prilagodljiv solarni modul, van, 300w plošča sončne, flexibble solarnimi, 40w sončne, plošča sončne prilagodljiv, 3kva hibridni inverter, express van, plošča sončne prilagodljiv efte

1pcs solarnimi 40W ETFE Pol Prilagodljiv Solarni Panel 40W 12V Mono za Karavane Doma Off Gird 12V Baterija se Polni Moči

Tehnične Značilnosti

& Tanka in prilagodljiva

& Učinkovito

& Lahki

& Težka in trajne

& Stroškovno učinkovite

& Št mouting struktura zahteva

& Zasnovan za ostro environme

1. Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Prosimo, pišite nam prek sporočila glede na vse težave, preden zapustijo negativne povratne informacije.Morebitne napake, škodo ali materialne razlike s vaš element, je treba poročati, da nam v roku 7 dni od prejema izdelka .

2.Če ste prejeli poškodovan element, ali prejeti element v napako, prosimo, zagotovite, da ste nas kontaktirajte v roku 7 delovnih dni za dostavo.Slika škoda je, da je treba sprejeti za vas, potem, da je sliko po e-pošti na nas.veseli smo, da nadomestiti, zamenjavo ali vračilo predmeta za vas.

3.Prosimo, da se obrnete na nas preko ebay messagesl zahtevo Vrne preden pošljete naročilo nazaj k nam.Donosnost, ki niso pooblaščeni, ni mogoče sprejeti.

4.Po vrnitvi je bil dovoljen, vrnjeno blago mora biti postmarked v roku 4 delovnih dni.

5.Podatki morajo biti v resellable stanje in morebitne poškodovane predmete, ne bodo pooblaščeni ali v dobro.Ne bomo sprejeli donose izdelkov, ki so bili nepravilno sestavljeno ali spremenjen.

6. Nadomestila bo le treba obliki plačila prvotno so jih uporabljali.

7.Poštnina pristojbin in stroškov ravnanja so nepovratne.Vrača poštnina je kupec odgovornosti

prilagodljiv solarni panel.

8. Ko so Izdelki prispeli, potem kupec morali preveriti izdelka znotraj paketa in poskrbite, da ni problem, nato se prijavite na paket.Če ni težav, potem pls ne podpisati in stik z nami; če kupca podpisan paket brez preverjanja izdelkov, in nam povejte so izdelki poškodovani vozili, potem ne bomo odškodnino.

Številka Modela SBT 32-40
Certificiranje CE
Max. Moč 40w
Poreklo CN(Izvora)
Prilagodljiv Solarni Panel sončne celice, 40W
Material monokristalne silicijeve
Zložljive Sončne Celice No
Število Plošč 1
prilagodljiv solarni panel 40W sončne celice 18v
Blagovna Znamka ALLPOWERS
Število Celic 32
Nazivna Zmogljivost 40w
Velikost 545MM*415MM*2.5MM
Vrsta Sončne Celice

Podobni izdelki