3D Tiskanih Poliester Mandala Tapiserija Steni Visi Zid, Tapiserija, Bohemian Tapiserija, Dnevna Soba, Spalnica Doma Dekor

Nov izdelek

€5.26

€9.55

-45%

Oznake:

spalnica tapiserija, gobelin tapiserija, mat bohemian doma dekor, mandala, boho steno, macram, boho dekor, visi tapiserija, preproga steno, tapiserija steno tkanine bohemian

Opis:

Ime izdelka: Tapiserija

Material: 100% poliester

Velikost: 85x75cm,150x100cm,150x130cm ,150x150cm,150x200cm

Uporaba: tapiserije, plaža brisače, piknik preproge, bedspreads, kavč, prevleke, prte, stenske dekoracije, odeje, joga mats

opomba

1. Zaradi ročno rezanje in šivanje, velikost je 1-2 cm odklon.

2. Rahlo razliko med sliko in pravo stvar, je posledica svetlost svetlobe

3. Tapiserija, lahko stroj opere z nevtralnim čistilom in zračno sušeni

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Pk-termeptuj.si kot so Visa, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Pk-termeptuj.si,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim .

Dostava Pogoji

Bomo dostave elemente na naslov za dostavo, kjer ste ostali v Pk-termeptuj.si.Da bi lahko dobili vaše naročilo običajno,izpolnite svoj naslov za dostavo skrbno.

Politika Vračanja

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.

Celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.

Povratne Informacije & Stik Z Nami

Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

vzorec TISKANE
Preproga Prodaja Trgovina&Drop Shipping
Oblika Pravokotnik
Slog Jacquard
Okvir No
Številka Modela Tapiserija
Material 100% Poliester
Vzorec Tipa Tiskanje
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Tkanine
Design Kot je prikazano
Čiščenje Tip Ročno Pranje

Podobni izdelki