Brezplačna Dostava 100 kozarcev/Veliko 14x42 Najlon Enostavno Sidro/ Self-Vrtanje Drywall Plastičnih Najlon Sidro/Hitrost Sidra /Sidro mavčne plošče

Nov izdelek

€7.37

Oznake:

mavčne plošče vijak, moški safari obleko, drywall brusilnik dewalt, moški obleko za sre, pro drywall sander, mavčne plošče orodje, sidro steno, obraz wart, kovanje mavčne plošče določitev, bosch drywall sander

Enostavno sidro je self-vrtanje sidro, namenjeni za uporabo v drywall.Na voljo je v obeh najlon in Zamak za uporabo z lista, kovinski vijaki.

Self-Vrtanje Drywall Sidro / Enostavno sidro

Velikost: 14x42

Material: Najlon

Pakiranje: 100 kosov/Škatlo

Idealen je za vse skupne drywall vrsto aplikacije, vključno z, električne napeljave, ogrevanje, prezračevanje in napeljave, kopalniški pripomočki, police, omare organizatorji, zavese palice in signalizacije.

Hitro — brez predhodnega vrtanja.

Enostavno — samo z 2# ali 3# phillips bit.

Čisto in urejeno — tri-cut točke vaje majhno luknjo in sedeži flush.

Odpornost proti koroziji.

Izmenljivi — enostavno varnostno iz wallboard.

Odmor-način točka za enostavno uporabo, ko votlini je plitvo.

Vstavite #2 in #3 Phillips bit nasvet v glavo, to sidro.Pritisnite point sidro v wallboard med vrtenjem sidro v smeri urinega kazalca, dokler se ne sedi poravnan s steno.Postavite držalo nad luknjo sidro in jo vstavite pravilno velikost pločevine vijak.Privijte vijak, dokler se ne počuti varno.

Plačilo podpiramo vse naslednje Plačilne metode,kot so visa,Boleto,Mastercard,Zahodne unije,webmoney in tako naprej.Plačilo mora biti v 5 dneh po naročilu.Če ste izvedi plačilo ne uspe, preverite, ali vaša naročila, če je še vedno niste odpravili, se obrnite na nas.Prosimo, preverite vaše ime(še Posebej ruski kupci), naslov in telefonsko številko, preden ste plačali, drugače ne boste prejeli paket.

Pošiljko&Dostava

W e guaratee za ladjo iz 48 ur po za potrditev plačila,preden smo poslali blaga poslali vam bomo sporočilo, v Pk-termeptuj.si.prosimo preverite.W e podpirati številne načine pošiljanja.Običajno paketov bo prispejo v roku 45 dni.Spremljajte svoje pakages, prosimo, obiščite Toplo nasveti: da bi zmanjšali težo, tako da so cene razumne, vse naše izdelke, v kolikor je mogoče, ne da uporabite zunanji pakiranje škatla, razen če nekaj dovzetni za uporabo proizvodov, zunaj embalaže.

Vrnitev&Vračilo

I f niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pravočasno.I f morate vračilo ali vrniti, prosimo, obrnite na nas, bomo ravnali z vami v roku 48 ur.

Povratne informacije Če imate kakršno koli vprašanje o našem izdelku,vas prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.ste zadovoljni z našim izdelkom,prosim, pustite nas 5-zvezdicami, vtise in nekaj fotografij naših izdelkov,hvala.

Paket 100-199Pcs
Številka Modela 14X42
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Vijačni Lesni Vijak
Glavo Slog KROG
Pogon Slog Phillips
Material Najlon

Podobni izdelki