DuraPro 2pcs DMW-BLG10 DMW BLG10 Baterijo Fotoaparata + USB Dvojni Polnilec za Panasonic BLG10E BLG10GK BLG10 DMC-GF6 DMC-GX7 GF6 GX7

Nov izdelek

€3.03

€4.14

-27%

Oznake:

handycam, baterijo fotoaparata wifi, 36v, panasonic lumix, action cam baterije, durapro univerzalni, gx80, svetloba gx7, blf19e, blg10

DuraPro 2pcs DMW-BLG10 DMW BLG10 Fotoaparat Batteria + USB Dvojni Polnilec za Panasonic BLG10E BLG10GK BLG10 DMC-GF6 DMC-GX7 GF6 GX7 DWM-BLC10 Nadomestna BATERIJA za Panasonic Kamere

7,2 V 1200mAh/Li-ion

Specifikacije:

1.Model: DMW-BLG10

2. Kapaciteta:1200mAh.

3. Napetost:7.2 V.

4. Polnjenje :Da

5. Vrsta baterije: Li-ion

Značilnosti:

1. Premium Litij-ion celice, Nove Akumulatorske Baterije,

2. Z Visoko Energijsko Gostoto, Ekstra Dolgo Življenje, Pomnilnika Brezplačno

3. Dodatno Moč, Več Strelov, za Kamere

Združljiv Za Modele:

za Lumix DMC-GF6, DMCGF6, GF6, Lumix DMC-GX7, DMCGX7, GX7, DMC-LX100, Lumix DMC-GX80, DMC-GX85, GX7 Mark II, D-Lux (Tip 109)

Paket Vključuje:

DWM-BLC10 Baterije *1/2/3/4 Neobvezno

USB Dvojni Polnilnik * 1

Kabel USB*1

Pozor:

--Polnjenje baterije pred uporabo

--Samo uporabo posebnih polnilnik

--Baterijo shranjujte terminali čiščenje

--Vedno hranite baterijo v suh prostor

--Ne povzročajte kratkega stika baterije

--Ne razstavljajte je baterijo

--Ne izpostavljajte baterije na visoke temperature

Opomba: Škatla za Shranjevanje brez TF ,SD kartice in baterije .

1, sprejemamo plačila s Alipay, T/T, Bančno Nakazilo, Western Union, Paypal ali Drugim, je mogoče v razmislek. 2, Plačilo mora biti izvršeno v 1-3 dneh po naročilu. 3, Plačilo ne vključuje dajatev, lokalnih davkov ali drugih uvoz pristojbine.bomo poskušali naše najboljše, da napišete manjšo količino na ladijski promet papaer pomagati, da se prepreči ali zmanjša carine.

1. Baterija Dostava po PostNL & Švedska Post in tako naprej. 2. Dostava po celem svetu. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 3. Izdelki bodo poslani v roku 2-3 delovnih dni po tem, ko potrdite plačilo. 4. Smo le ladja potrdila, da naslove, zato vaše naročilo naslov mora tekmo lahko naslov za dostavo. 5. Slike kažejo niso dejanski element, samo za referenco. 6. Sevice tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 7. Če niste prejeli izdelkov v roku 30 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 8. Zaradi parka in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše acailable skladišča za hitro dostavo.

1. Ko je poštar dostavi izdelke za vas, pls skrbno preverite, če je poškodovan pls zavrne, če je poškodovan umetno, ne bomo sprejeti vračilo ali zamenjavo. 2. Okvarjeni izdelek (razen predmetov, poškodovane in zlorabiti po prejemu) je treba poročati in se vrnil k nam v roku 7 dni po prejemu, potem bomo sprejeli nadomesti drugo novo ali nadomestila, če je na zalogi.drugače, shipping stroški, ne vrača, kupci potrebujejo golimi vrača stroškov in bomo plačali za drugega ladijskega stroškov. 3. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in tudi z ladijskim številko za sledenje, vrnili razlog , vaše ime in Pk-termeptuj.si ID. 4. W e ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.Če je poškodovan umetno, je treba vrnitev ali popravilo, povratni prevoz stroške plača kupec.

1. Pet Zvezdic in Pozitivne Povratne informacije bodo zelo cenjeni !

2. Pls obrnite na nas najprej, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, le da smo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Številka Modela DMW-BLG10
Vrsta Standardna Baterija
Zmogljivosti 1200mAh
Model DMW-BLG10 DMWBLG10 DMW BLG10 za Panasonic
Napetost 7.2V
Vrsta Baterije Li-ion
Združljiv za Panasonic BLG10E BLG10GK BLG10 DMC-GF6 DMC-GX7 GF6 GX7
Uporaba Fotoaparat
Za ponovno polnjenje Da,
Paket Da,
Polnilnik USB Dvojni Polnilnik
Blagovna Znamka Durapro
Ime Izdelka za Panasonic DMW-BLG10 DMWBLG10 DMW BLG10 Polnilna Litij-ionska Baterija
Baterije Ime DMW-BLG10 DMWBLG10 DMW BLG10 Zamenjava Li-ionska Baterija

Podobni izdelki