Novo 2017 Brezplačna Dostava Poceni Dvorana Latinsko Salsa Tango Ples Čevlji Fant Latinsko Copati Otroci

Nov izdelek

€11.33

€11.93

-6%

Oznake:

otrok je fant latinsko čevlji, zakucavanje sb, latinsko dancings čevlji, latino ples čevlji, danza jazz čevlji, latinsko čevelj, salsa čevelj, pogovor usnje, Latinsko, converse čevlje

Brezplačna Dostava Poceni Dvorana Latinsko Salsa Tango Ples Čevlji Fant Latinsko Copati Otroci

Imamo tudi velikosti za Odrasle, vas prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete kupiti za odrasle velikosti

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cen in poskuša ponuditi vrhunskemu storitev, in upamo, da boste lahko uživali v nakupovanje čas.

Vrsta izdelka: moški in fant latinsko plesne čevlje Material: PU zgornjega, Usnje podplat Starostni Skupini: Odrasle in Otroke Vzorec: čipke Funkcija: Anti-Bakterijski,Dihanje Teža: 0.45 kg Barva: Črna Velikost: FR28-FR44 (prosimo, glejte podrobne informacije od velikosti kontrast spodaj) Dobave Tip: Nakup Parka MOQ: Ni Minimalne zalog nakup Cene so pogajanji glede na različne količine.Cene se razlikujejo glede na količino.

Merjenje

Opozorilo: Prosimo, da skrbno preverite z velikosti, preden se odločite za nakup, lahko komunicirajo z našimi prodajalci če niste prepričani z merjenje velikosti.Vendar ne moremo sprejeti, da zamenjate ali vrnete čevlje, če boste izbrali napačno velikost, ko je čevelj prispeli ste.Hvala za vaše razumevanje.

Naš ples tovarniško dobavo in na debelo vse vrste kakovosti balet dancewear in plesne čevlje z zelo konkurenčnih cenah.

Zakaj izbrati nas: 1.Naše tovarne so 10 let izkušenj dancewear in plesne čevlje. 2.Mi imamo QC ekipa za nadzor kakovosti dobro. 3.Imamo močno proizvodno sposobnost z več predelovalnih dejavnostih trgovine in proizvodnje linije. 4.Naši dizajni,produkcije,prodaje storitev skupaj v eno. 5.Naše produkcije,je približno 80% težka, da je povpraševanje vsem svetu. 6.Imamo dolgoletne neposredne izkušnje v uvoz in izvoz, trgovino. 7.Visoka kakovost in dobre storitve. 8.Imamo najboljše poprodajnih storitev. 9.OEM sprejet. 10.Kot nalašč izdelave za strog nadzor kakovosti sistema

Dostava :

bomo ladja na svetu ,lahko izberete način dostave v skladu z vašim časovnim potrebam.

1.kitajska post air mail približno 25 do 30 delovnih dni ,lahko traja dlje, na nekaterih področjih, kot so Rusija ,Brazilija itd.

2.EMS traja 7-15 delovnih dni.

3.Fedex traja 5-7working dni.

4.DHL traja 3-8working dni.

smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na da ,če potrebujete spremembe ,prosimo, obrnite na nas pred dostava je bil dosežen.

Plačilni pogoji:

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice,bančnega nakazila.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu ,prosimo, da se obrnete na nas ,si bomo prizadevali, najbolje, da se reševanje vprašanja.

Vračilo kupnine:

sprejemamo 100% vračilo, če izdelek je kakovost proplems ali nepredvidenih napak.Vendar pa kupci, ki so zahtevane za pošiljanje izdelkov nazaj v naši pisarni.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Najlepša hvala za obisk nas! :)

Uživajte Pk-termeptuj.si nakupovanje!!

barve črna
Blagovna Znamka Novedan
Sezona Vse letne čase
Slog Latinsko Salsa Tango Ples Čevlji Fant Latinsko Copati Otroci
Zgornji Material PU
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji
Velikost FR28-FR44
Podplat Materiala Krava Mišic
Spol Otroci Boy
Ime Oddelka Otroci

Podobni izdelki